VERWERKEN
Poort 23 – SPLITTING APART


De eliminatie van intolerantie

Immoraliteit. Het bewustzijn en begrip dat leidt tot acceptatie van verscheidenheid. Een uniek inzicht opent de deur voor mutatie.

Poort 23 is de stem die spreekt vanuit Ik Weet… Het is een individuele mutatieve expressie wanneer deze correct en van het Zelf is. Het is een individualiteit die accepteert dat ieder van ons uniek is en zijn of haar eigen unieke stem heeft. De stem van de 23 is hier niet om te luisteren, maar om te spreken, uiteen te spatten.

In Human Design gaat het niet om wat moreel is, het gaat aan moraliteit voorbij. Het gaat om uniciteit en diversiteit, het gaat om wat correct is volgens strategie en autoriteit en poort 23 geeft deze individualiteit een stem.

Individualiteit, wat nieuw is stuit vaak op weerstand. Om correct te zijn en deze weerstand te laten zijn voor wat het is, is het van belang om vanuit jouw holistische design, vanuit je strategie en autoriteit je stem of expressie te laten horen, of niet. Want he, er zijn altijd twee kanten van de medaille.

Durf jij jouw expressie te observeren? Gaat het om unieke zelfexpressie vanuit jouw innerlijk weten? Of probeer je de aandacht te trekken en een ‘tweedehands’ weten met moraliteit te verdedigen?


Facebook


Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan