UNFOLD YOUR GOLD.
MET HUMAN. DESIGN

Ontvouw in 8 weken de sleutels tot je unieke. potentieel

Zit hier iets tussen dat jij ook zo nu en dan herkent?

⊗ Ik doe te vaak datgene waarvan ik denk dat anderen dat van mij verwachten

⊗ Ik kan te vaak géén Nee zeggen

⊗ Ik ben zo moe van die innerlijke criticus die maar in mijn hoofd blijft dolen

⊗ Ik ervaar zooo vaak frustratie en gevoelens van ongenoegen

⊗ Ik loop weer tegen een burn-out aan, maar ik weet niet hoe ik dingen echt structureel kan veranderen

⊗ Ik durf niet echt belangrijke beslissingen te maken omdat ik bang ben het verkeerde te doen

⊗ Ik heb het gevoel dat ik meer bezig ben met Overleven in plaats van Leven

⊗ Al die zelfhulpboeken zijn zo interessant, maar nog niets heeft écht verschil gemaakt

Ontdek de sleutels tot jouw ware potentieel en leef JOUW leven!

⊕ Wil je voor jezelf (durven) voelen waar jouw waarheid zit?

⊕ Wil je inzicht in jouw Human Design type en bijbehorende strategie om met vertrouwen je beslissingen te maken?

⊕ Wil je inzicht in de verschillende thema’s waar jouw innerlijke criticus op ‘aan’ gaat?

⊕ Wil je weten hoe je jouw eigen unieke richting loopt?

⊕ Wil je inzicht krijgen hoe conditionering werkt? Je schaduwkanten en je potentiële wijsheid?

⊕ Wil je leren hoe je jouw energie aanspreekt en voor je kunt laten werken?

⊕ Durf je verwachtingen en overtuigingen los te laten en in vertrouwen te stappen?

⊕ Kortom: wil je je Zelf op een (nog) dieper niveau ontdekken?

Natuurlijk herken ik zelf ook alle punten hierboven.

In 2013 kwam ik ‘bij toeval’ in aanraking met Human Design door een artikel dat al een paar jaar daarvoor in Happinez had gestaan. Ik was op een punt beland waarop ik voelde dat oude manieren, patronen en overtuigingen niet meer werkten. De pilaren van ‘wie ik dacht te zijn’ begonnen te verschuiven en mijn reis van persoonlijke ontwikkeling vroeg om verdere verdieping.

Inzicht in mijn type en mijn persoonlijke unieke blauwdruk hebben mij enorm veel inzichten gegeven. Stap voor stap groeide niet alleen het vertrouwen in hoe het voor mij werkt; ik voel ook hoe de liefde, acceptatie en waardering voor mijzelf groeit. Vol overgave en verwondering van wat zich op de weg nog steeds ontvouwt. En dat is wat ik jou ook zo gun! Mijn hart maakt een sprongetje als ik zie dat anderen ook op weg gaan…

De combinatie van Online en Offline

Tijdens mijn eigen leerproces voelde ik dat sommige processen meer tijd vergen en dat het dan fijn is om bepaalde informatie te hebben waarnaar je terug kan. En dat er een programma en structuur is waarin de belangrijkste componenten samen komen en wat je op je eigen tempo kunt integreren. Dat gaf mij de inspiratie om een online programma voor jou te maken. Naast de offline mogelijkheden die ook absoluut hun waarde hebben.

Met online en offline mogelijkheden kan je precies dat kiezen wat voor jou het beste werkt. En als online op dit moment voor jou helemaal goed voelt, als het bij je resoneert, als je je uitgenodigd of geïnitieerd voelt, dan is dit programma voor jou!

Hi, ik ben Marije

In 2013 kwam Human Design op mijn pad en sindsdien heeft het me niet meer losgelaten. Het wakkerde het vuur in mij aan om mezelf op een dieper niveau te leren kennen en te ontdekken wat nu echt ‘van mij’ is (als Reflector… )

Nu ben ik ook gedreven om jou inzicht te geven hoe je dichter bij je Zelf kan komen zodat je niet meer steeds vastloopt in je hoofd of in je leven. Je hoort het vaak, jezelf… Maar wat is dat dan?

Wanneer jij je blauwdruk leert kennen, omarmen en leven kan jouw unieke potentieel zich moeiteloos ontvouwen. Jouw ‘hard wiring’ is waar ik mee werk! Ik geef je de sleutels tot jouw persoonlijke missie en unieke potentieel zodat je meer voldoening, rust, succes en verwondering ervaart in alle facetten van je leven.

Door te ontdekken wat je lange tijd hebt genegeerd en vooral zelf te experimenteren of dit ook voor jou klopt zal je vertrouwen op de wetenschap dat ook jij hier een unieke bijdrage hebt en kan jouw ware missie – jouw Goud – zich ontvouwen!

Als gecertificeerd Human Design Professional begeleid ik jou door de belangrijkste sleutels in je blauwdruk. Ik laat je op een logische manier zien waar je kracht ligt, wat vuilkuilen kunnen zijn en waar je potentie ligt voor wijsheid. Ik laat je contact maken met je persoonlijke strategie en autoriteit, zodat je makkelijker door het leven leert navigeren. Ook onthul ik je jouw rol en hoe jij je ‘verhoudt’ tot de energie van anderen (conditionering) zodat jij heel praktisch aan de slag kunt en je eigen autoriteit kunt zijn bij het maken van je beslissingen. Uniek, correct en holistisch!

Verbinding vanuit diversiteit en authenticiteit met een portie humor.

Wat kan je van de lessen verwachten?

♥ Les 1 – Introductie & informatie

 • Een goede training start met een goede voorbereiding en intentie. En natuurlijk, met het juiste begrip van jargon en achtergrond.

♥ Les 2 – De centers

 • Inzicht in de 9 verschillende energie-centers van jouw blauwdruk is van essentieel belang in Human Design. Hoe werkt dit voor jou en hoe kan je herkennen of je de energie op de juiste manier toepast?

♥ Les 3 – Type & Strategie

 • De vier types binnen Human Design hebben elk een eigen bijbehorende strategie. Je leert dit van je eigen type, maar ook van de andere types. Dit bevordert het bewustzijn en respect voor elkaar en de onderlinge interacties.

♥ Les 4 – Innerlijke autoriteit

 • Welk proces bepaalt uiteindelijk of jij op de juiste manier je volgende stap zet, helemaal kloppend voor jou? Dat is waar je inzicht in krijgt zodat je dat voor jezelf kunt gaan toepassen.

♥ Les 5 – Observeren & de niet-zelf focus

 • De verhalen van je innerlijke criticus zijn hele waardevolle wegwijzers, als je weet hoe het werkt en wat het je wil vertellen. Weten hoe deze te observeren verandert de uitkomst, let maar op!

♥ Les 6 – Conditionering

 • De hele dag zijn we met elkaar in interactie en wordt je eigen energie beïnvloed door je omgeving (ouders, partner, kinderen, collega’s, etc). Leer hoe en krijg inzicht in dit werkt voor jou en hoe je terugkeert naar je eigen energie.

♥ Les 7 – Definitie

 • Is de energiestroom in jouw blauwdruk aaneengesloten? Of heb je twee, drie of vier los van elkaar werkende energiestromen? Als je weet hoe dit werkt, weet je nog beter hoe jij functioneert.

♥ Les 8 – Lijnen & Profiel

 • Elke lijn in een blauwdruk heeft een eigen bijdrage, een rol die het speelt. In les 8 krijg je inzicht in de rol, de manier hoe jij bijdraagt en de dingen doet.

Ontdek jouw unieke potentieel

Deze Human Design verdiepingstraining gaat in op de belangrijkste sleutels tot jouw unieke potentieel. De sleutels/ termen zijn te vinden op jouw Human Design blauwdruk of chart. Deze training leert je o.a. wat deze termen betekenen en hoe je ze als sleutels en wegwijzers kunt gebruiken op de reis naar jouw ware zelf, om jezelf (nog) beter te begrijpen. Een stevige en waardevolle Nederlandstalige online Human Design training die je ook meer laat begrijpen hoe de blauwdruk werkt van de mensen om jou heen. Zodat we met meer bewustzijn en respect met elkaar kunnen omgaan. Goud waard, als je het mij vraagt…

Bij elke les zit een introductievideo. Luister deze voordat je aan de les begint. Verder ontvang je audiobestanden met informatie over de desbetreffende les. Deze kan je dus ook op een ander moment nog eens rustig luisteren. Elke les heeft een werkboek met opdrachten, observaties en informatie. Bij les 2 ontvang je nog een extra e-book.

Dit is wat je krijgt

In deze cursus begeleid ik jou met allerlei materiaal. Zo ontvang je:

♥ Video’s – Elke les wordt ingeleid met een video

♥ Audio’s – Deze geven informatie over het desbetreffende thema en de opdrachten

♥ Werkboeken – Hierin staan de opdrachten en is ruimte om je observaties en inzichten in bij te houden

♥ Begeleiding – Heb je vragen over de inhoud van de lessen, dan kan je me altijd een email sturen zodat ik je op weg kan helpen

Pakket Unfold – Tijdelijk € 64,00

 • Onbeperkt toegang tot de lessen
 • Video’s, audio’s en werkboeken
 • Zelfstandig en in eigen tempo de lessen doorlopen
 • Mogelijkheid voor vragen via email

Pakket Unfold.

The moment you can truly embrace uniqueness. you are divine

Na deze online cursus

⊕ Heb je inzicht in de sleutels waarmee je toegang kan krijgen tot JOUW waarheid

⊕ Heb je meer inzicht in de werking van de energiecenters in jouw blauwdruk

⊕ Heb je meer inzicht in je Human Design type en hoe jouw energie het beste voor je werkt

⊕ Ben je meer in contact met je (innerlijke) waarheid en begrijp en respecteer je dat het voor iedereen anders werkt

⊕ Heb je meer inzicht in je patronen, overtuigingen en focus van je innerlijke criticus

⊕ Durf je je meer over te geven aan het leven omdat je weet hoe je jouw waarheid leeft

⊕ Heb je meer inzicht in wat conditionering door jouw omgeving voor invloed heeft op jou

⊕ Berust je je in het feit dat Human Design geen quick fix is, dat conditionering jou wijsheid brengt en ‘de weg van het leven zelf’ het doel is

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen, stuur me dan een berichtje!

Ik ben beginner op het Human Design pad. Kan ik meedoen?
Ja, natuurlijk. De training is zo opgebouwd dat je op elk niveau kan instappen. En als iets toch niet duidelijk is kan je altijd een vraag stellen.

Hoe lang duurt de training?
De inhoud van de training komt gedurende 8 weken wekelijks vrij. Een werkboek, audio’s, een video en een extra e-book. Het kost tijd om alles te integreren en vooral te onderzoeken en observeren. Je kan dit vervolgens helemaal in je eigen tempo doen. De informatie en de oefeningen kan je je leven lang blijven toepassen en aanscherpen.

Gaat de training in op mijn individuele blauwdruk?
Nee, dat is niet mogelijk. En voor deze training ook niet nodig. De sleutels die je in deze training ontvangt zijn de belangrijksten op jouw ontdekkingstocht. Wel kan een basisanalyse een mooie verdiepende aanvulling zijn.

Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?
Het doornemen van een module kost ca. 30min. Vervolgens gaat het vooral om integreren en experimenteren in het leven zelf. Op welk moment en hoe intensief je dat doet, dat bepaal je helemaal zelf.

Is de training in het Nederlands?
Ja, absoluut. Dit is de eerste Nederlandstalige online Human Design training die op deze manier zoveel informatie en sleutels voor zelfontdekking bij elkaar brengt.

Ik heb al een basisanalyse gehad, is deze training dan voor mij?
Jazeker! Een basisanalyse geeft veel informatie over jouw persoonlijke chart. Met deze verdiepende informatie heb je extra sleutels in handen om ook echt praktisch ermee aan de slag te gaan en jouw experiment nóg waardevoller te maken. Dus ook als je al langer met HD aan het experimenteren bent zal deze training je zeker weer nieuwe inzichten geven.

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, je kunt in twee termijnen betalen. Stuur me een bericht als je van deze optie gebruik wilt maken

Dit zeggen anderen.