Wil jij een Human Design Reading?

Wil jij een Human Design Reading? Of wil jij op een andere manier met mij werken? Misschien ben je op zoek naar een gecertificeerde Human Design Opleiding? Of zoek je een passend Human Design Coach. Er zijn verschillende manieren om met mij te werken, geheel afgestemd op wat correct is voor jou. Een persoonlijke Human Design analyse van je blauwdruk of liever een online training? Op welke manier je ook met mij besluit te werken, je kunt er altijd op rekenen dat ik je als gecertificeerd Human Design professional uitdaag om de diepte op te zoeken.

Human Design is namelijk géén dogmatisch systeem dat je moet geloven. Het is een systeem dat transformatie in gang zet door het doorlopen van het initiatieproces en jou je unieke autoriteit teruggeeft. Mijn ervaring en deskundigheid die ik meebreng en inzet, maken dat ook jij op een diep niveau transformatie kunt doorgaan. Zonder haast, stap voor stap. Want hoeveel je ook leert over het systeem, het proces van wat we in Human Design de-conditionering noemen, is niet te versnellen. Het duurt 7 jaar. Haast je langzaam en kies je stappen bewust.

Binnen Human Design is er de officieel erkende certificering van de International Human Design School. Daarnaast zijn er enkele nationale organisaties in diverse landen met een eigen certificering. Ik hecht persoonlijk veel waarde aan certificering om de zuiverheid en de integriteit van de informatie te waarborgen. Er is veel ‘wildgroei’ en als beginner op het pad is het wellicht lastig om kaf van koren te onderscheiden. Wil je weten of je te maken hebt met een erkend analist of andere professional? Kijk hier voor meer informatie.

Human Design Reading

Het pad van Human Design start het beste met een Human Design analyse (Human Design reading). Als gecertificeerd analist duik ik samen met jou in je persoonlijke design, je blauwdruk. We gaan door onderdelen als Type, Autoriteit, Definitie vs. Openheid en Profiel. En dat gaat verder dan wat online te vinden is, dit gaat om het geheel en diepere lagen van jouw unieke Human Design chart. Ik laat je op een logische manier zien waar je kracht ligt, wat vuilkuilen kunnen zijn en waar je potentie ligt voor wijsheid.

Het is mijn doel om jou contact te laten maken met wie je in diepste wezen bent – hoe jouw ‘hard wiring’ is aangelegd – en om je de tools in handen te geven om dit op een authentieke manier vóór je te laten werken. Zodat jij vooral heel praktisch aan de slag kunt en je eigen autoriteit kunt zijn bij het maken van je beslissingen. Op alle facetten van je leven zal je dan uiteindelijk meer rust, voldoening, succes en verwondering ervaren. Uniek, correct en holistisch, in alignment met wat jij hier hebt bij te dragen. In de verdiepende analyses kunnen we op een later moment, indien gewenst, dieper ingaan op verschillende thema’s.

Kies een reading die past bij de fase van jouw Human Design experiment. Natuurlijk is de eerste reading altijd een basisreading. Voor verdere verdieping kies je voor de Deep Dive reading. Wil je een andere reading? Lees hieronder de verschillende mogelijkheden.

Human Design Partner Reading

Deze reading geeft inzicht in de dynamiek tussen jou en een andere persoon. Je partner, een kind, een ouder, een collega. Je kunt van alles onderzoeken. Lees meer

Human Design Gezin Reading

Wanneer er meer dan twee personen samenkomen verandert de dynamiek. Deze reading geeft daar inzicht in en handvatten hoe hiermee om te kunnen gaan. Lees meer

Human Design Life Cycle Reading

Als mens gaan we door verschillende levensfasen die vanuit Human Design kunnen worden bekeken. Denk aan de Solar Return, Saturn Return, Uranus Opposition en Kiron Return. Lees meer

Human Design Incarnation Cross Reading

Het Incarnation Cross geeft op diep niveau inzicht in jouw unieke missie, je Soul Purpose of levensdoel. Niet het ‘hoe’ maar het ‘wat’ komt in deze reading aan bod.

Human Design Opleiding

Na een foundation reading en een Living Your Design Workshop kan je je weer een niveau verder verdiepen in Human Design. Het volgende niveau van de foundation cursus is de Rave ABC. In dit trainingsniveau ga je dieper in op de onderdelen Personality/ Design, de circuits in de bodygraph en de hexagram structuur. Wanneer ook dit niveau is afgerond kan je door met de Rave Cartography. In dit trainingsniveau ga je dieper in op de negen centra, de niet-zelf structuur en de 9 strategieën, definitie, autoriteit, de ‘angles’ met de 12 profielen. Deze niveaus zijn noodzakelijk voordat je door kunt naar een van de gecertificeerde opleidingen tot Professional binnen IHDS.

Tevens zijn deze trainingen een zeer stevige en erkende basis wanneer jij bijvoorbeeld als (business) coach Human Design als tool in je praktijk wilt inzetten voor meer inzicht in en begrip van de persoon met wie jij werkt.

Heb je interesse in deelname aan de Rave ABC of de Rave Cartography? Mail me dan via het contactformulier en ik breng je als eerste op de hoogte van nieuwe data.

Kies een opleiding die past bij de fase van jouw Human Design experiment. Check de agenda om te zien wanneer er trainingen en workshops starten.

Living Your Design workshop

Dit is de eerste stap wanneer je na de reading meer diepgaand je Human Design experiment wilt vervolgen. Het is de belangrijkste stap om je proces te verankeren. Lees meer

Rave ABC training

Dit is stap twee in de Human Design Opleiding. In deze live training gaan we meer ontdekken over de energie in de Human Design Bodygraph. Lees meer

 Rave Cartography training

Dit is stap 3 in de Human Design opleiding. Wanneer je de drie foundation levels hebt afgerond kan je deelnemen aan de professionele opleidingen zoals analist of Living Your Design Guide. Lees meer

Human Design Coaching

Verantwoordelijkheid nemen voor persoonlijk leiderschap is de basis van alle groei, zakelijk en privé. Ook jij bent ‘hard wired’ voor voldoening of succes. Als (Business) Coach zijn er tal van manieren om samen aan de slag te gaan om je unieke potentieel écht aan de oppervlakte te brengen. Samen gaan we je missie ontrafelen en vooral voelen of en hoe dat voor jou klopt! Vanuit inzicht en acceptatie kan je loslaten wat niet meer past en kan je met je persoonlijke tools als Strategie en Autoriteit je levenspad vol vertrouwen vervolgen. In een 1-op-1 sessie of traject gaan we ontrafelen, voelen, ontdekken en spelen zodat jij je True Self Signature vindt.

Ik ben dankbaar als ik een stukje met je mee mag lopen en we het traject organisch en intuïtief kunnen laten ontstaan! Wat ik in mijn werk als coach belangrijk vind is humor, rust en ontspanning. Met jouw persoonlijke design als uitgangspunt werken we aan blokkades en overtuigingen die je tegenkomt wanneer je hier ook echt voor wilt gaan staan. Vol vertrouwen, met inzicht en acceptatie dat het goed is zoals het is, kan jij vooruit en zal jouw Goud zich als vanzelf ontvouwen.

In de zomer vinden er bijzondere One Day Retreats plaats op het water, op onze fijne boot. Heb je interesse in Human Design Coaching? Coaching is altijd persoonlijk maatwerk. Neem dan contact met mij op zodat we een oriënterend gesprek kunnen inplannen en je wensen kunnen bespreken.

Human Design Opstelling

Een Human Design opstelling is een diepgaande ervaring die werkt op celniveau. Wanneer je daadwerkelijk in je eigen design stapt voel je precies dat wat nodig is om verdere stappen te zetten op je pad.

1-op-1 coaching

Heb jij een hulpvraag en wil je deze bekijken vanuit jouw unieke Human Design? We gaan samen aan de slag, precies zoals dat past bij jou.

One Day Retreat

Wil je een hele dag met mij aan de slag? Op een dag als deze maken we een combinatie van de verschillende mogelijkheden. Een deep dive op alle vlakken: coaching, opstelling en bijvoorbeeld kaarten of een sacrale sessie. Een dag op maat voor jou.

Human Design in Business

De basis van zakelijk Human Design is BG5 ™ . Dit is de officiële bron van de Carrière en Business-toepassing van het Human Design Systeem. Als Human Design in Business Coach gebruik ik de inzichten van dit toonaangevende systeem om het verborgen potentieel in werk, carrière, teams, organisaties en bedrijven te onthullen. De BG5 ™ -succescode is een nauwkeurige codering en synthese van zowel ons bewuste (Persoonlijkheid) als onbewuste (DNA) potentieel. Jouw BG5 ™ -succescode ontrafelt het mysterie waarom bepaalde dingen in je leven werken zoals ze werken, en waarom sommige dingen niet werken zoals je denkt dat ze zouden moeten werken. Het geeft objectieve genetische informatie.

Human Design (in Business) is uniek en ongeëvenaard in zijn nauwkeurigheid. Of je nu meer te weten te komen over je persoonlijke loopbaan-potentieel, je team, organisatie of de optimalisatie van je management en business potentieel, door aan de slag te gaan met Human Design in Business stap je op een buitengewone reis die je blik verruimt en het verborgen potentieel van jou en/ of je team en samenwerkingspartners onthult.

Human Design Spreker

Er zijn tal van mogelijkheden om aan jouw event of workshop extra invulling te geven vanuit het gezichtspunt van Human Design. Wanneer persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, ondernemerschap en/ of verbinding vanuit diversiteit en individualiteit hoog op de agenda staat, dan denk ik graag met je mee over een mooie en unieke invulling/ aanvulling hierop. Neem dan contact met mij op via email

Video: Clairity Course van Claire van den Heuvel te SPOT. Amsterdam

Wat we niet. zijn bepaalt wat we denken.

Volg je strategie, eer je innerlijke autoriteit, hou van je Zelf!

Ra Uru Hu

Wat anderen hebben ervaren

Er zijn vele verschillende manieren waarop ik jou kan ondersteunen op jouw pad van Human Design en persoonlijke ontwikkeling. Is het aanbod overweldigend of weet je niet wat nu juist voor JOU de beste volgende stap is? Stuur me je gegevens voor een vrijblijvende coach call en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

Basis

Nieuw in Human Design? Niet eerder een analyse gehad? Dan is deze optie voor jou! Het is de eerst stap als je de regie over je leven zelf in handen wilt nemen.

Life Cycles

Bepaalde cycli markeren duidelijke veranderingen in jouw levenscyclus. Pilaren gaan schudden en je perspectief vernadert. Ben je benieuwd wanneer dat is?

Coaching

Zoek jij een Coach op basis van Human Design? Stap in voor 1-op-1 coaching en ga staan voor wie jij in diepste wezen bent. Los uit het hoofd, vol in het hart, emoties op op de juiste plaats.