LEARNING HUMAN DESIGN IS NOT. THE SAME AS LIVING IT

Rave Cartography ~ stap 3 in de Human Design opleiding

De Rave Cartography (Foundation Level 3) is de laatste van de drie Foundation Levels. Wanneer je deze drie trainingen hebt afgerond kan je, wanneer dat correct voor je is, je verder ontwikkelen tot professional aan de IHDS.  Wanneer je ook de Rave Cartography hebt afgerond heb je een hele stevige basis om vanuit verder te gaan of om Human Design als tool te gebruiken in bijvoorbeeld je coachpraktijk. LET OP: wanneer je de Rave Cartography hebt afgerond, ben je niet een Human Design professional of analist. Wel heb je zeer veel inzichten en informatie in handen om als coach mee aan de slag te gaan.

18 april start de voorjaarseditie 2024

Wat komt aan bod in de Rave Cartography?

In Rave Cartography worden de componenten van de Living Your Design en de Rave ABC cursus verder uitgediept. De opbouw van het Foundation trainingsprogramma is steeds ‘twee stappen naar voren, een stap terug’. Zo zal de gelaagdheid van het complexe systeem steeds beter worden geïntegreerd in je eigen proces. Het proces van deconditioneren, de structuur van de niet-zelf mind in relatie tot jouw eigen blauwdruk komt in deze training zeer uitgebreid aan bod. 

De Rave Cartography geeft je voldoende gereedschappen en een stevig fundament, zowel in de kennis van jezelf, als om anderen te kunnen informeren over hun Design.

Cursus onderdelen van de Rave Cartography op een rij

  • De 9 centers
  • De niet-zelf en de overlevingsstrategieën
  • Definitie (de 36 kanalen)
  • Autoriteit
  • Splits en andere definitietypen
  • De angles en de 12 profielen

 

De training wordt gegeven in 3x 2 live dagen. Live is zoals je inmiddels wellicht al weet wat mij betreft altijd een meerwaarde om dat wat we met elkaar bespreken en dat wat je als deelnemer leert, ook direct live te kunnen toepassen en ervaren. Het zijn deze live ervaringen met voorbeelden uit de praktijk die een blijvende indruk maken. Ook tijdens deze opleiding/ training werken we vooral met de charts van de deelnemers.

Datum: 18 & 19 april, 23 & 24 mei, 20 & 21 juni 2024
Tijd: Alle dagen van 10:00 tot ca. 17:00 (aankomen is mogelijk vanaf 9:30u)
Locatie: Vlietweg 14 – 15, 2266 KA  Leidschendam – Ruime gratis parkeergelegenheid
Investering: € 775,00 (excl. BTW & student manuals)
Lunch: Zelf verzorgen. Koffie, thee en versnaperingen gedurende de dag wordt verzorgd. Op weekdagen is in ons pand Vlietcafé geopend. En op loopafstand zijn verschillende mogelijkheden om lunch te halen. Breng je liever lunch mee? Er is een koelkast, oven en magnetron beschikbaar.

Voorwaarde voor deelname is een afgeronde Rave ABC – Foundation Level 2
Het studieboek (niet in de prijs inbegrepen, bestaat uit twee delen) is bij mij te bestellen, zolang de voorraad strekt. De Rave Cartography student manuals zijn samen € 159,90 ex. 9% BTW en verzendkosten.

Op de website van de IHDS vind je informatie over alle professionele opleidingen met certificering volgens de internationale standaards die door Jovian Archive zijn vastgesteld.

Ervaring van de Rave Cartography

“Human Design, ook ik ben er door gegrepen! De 1e kennismaking met mijn eigen blauwdruk was in 2019. Een experiment wordt het genoemd en zo voelt het ook echt. Je kunt het niet leren, maar je ervaart het. Voelen wat voor jou correct is. Of niet…

Heel bijzonder! Na deze kennismaking wilde ik meer. Met mijn emotionele autoriteit bleek dat ik geduld diende te hebben. Het duurde nog twee jaar voor ik een ‘JA’ had en mijn 1e echte reading deed bij IHDS professional Marije van Der Laan.

Vervolgens was het weer wachten… wie mij kent weet dat dit niet mijn grootste talent was. En nog steeds niet altijd… Maar ik experimenteerde lekker verder met het volgen van mijn strategie en autoriteit. Want dat is waar ik altijd weer op terugval. Wanneer ik dat volg – met vallen en opstaan – dan wordt mijn blauwdruk en daarmee mijn levenspad steeds duidelijker.

In april 2023 voelde ik een duidelijke JA en ging ik naar de Living & Loving Your Design workshop bij Marije en toen… toen raakte het in een soort van persoonlijke stroomversnelling. Want de ja’s voor de vervolgtrainingen bleven komen. Waardoor ik afgelopen vrijdag (december 2023) de Rave Cartography mocht afsluiten.

Zo bijzonder om de diverse lagen van de verschillende onderdelen te mogen doorvoelen, ervaren en leren begrijpen.

Het startpunt voor meer is nu bereikt en ik sta met weer een dikke JA ingeschreven bij de International Human Design School voor Rave Cosmology.

En verder? Leef ik met vallen en opstaan mijn design en volg mijn eigen blauwdruk.

Een dikke dankjewel gaat naar Marije voor het creëren van Human Design trainingen waarbij (in)voelen, kennis, kunde en de veiligheid om alles wat je ervaart te kunnen delen bij elkaar komt.”

Ellen Angelino ~ december 2023