ZAKELIJK. HUMAN DESIGN
ONTDEK JE VERBORGEN. POTENTIEEL

Zakelijk Human Design of BG5

De basis van zakelijk Human Design is BG5 ™ . Dit is de officiële bron van de Carrière en Business-toepassing van het Human Design Systeem. Als Human Design in Business Coach gebruik ik de inzichten van dit toonaangevende systeem om het verborgen potentieel in werk, carrière, teams, organisaties en bedrijven te onthullen. De BG5 ™ -succescode is een nauwkeurige codering en synthese van zowel ons bewuste (Persoonlijkheid) als onbewuste (DNA) potentieel. Jouw BG5 ™ -succescode ontrafelt het mysterie waarom bepaalde dingen in je leven werken zoals ze werken, en waarom sommige dingen niet werken zoals je denkt dat ze zouden moeten werken. Het geeft objectieve genetische informatie.

Human Design (in Business) is uniek en ongeëvenaard in zijn nauwkeurigheid. Of je hier bent om meer te weten te komen over je persoonlijke loopbaan-potentieel, je team, organisatie of de optimalisatie van je management en business potentieel, door aan de slag te gaan met zakelijk Human Design stap je op een buitengewone reis die je blik verruimt en het verborgen potentieel van jou en/ of je team en samenwerkingspartners onthult.

“In tegenstelling tot wat de samenleving ons heeft geleerd, is het de bedoeling dat ieder van ons anders is dan ieder ander.”

RA URU HU

Met behulp van Human Design kunnen we die verschillen zien en hiervan op alle levensgebieden profiteren, dus ook voor wat betreft ons werk. We zijn het gelukkigst en het meest tevreden als onze inherente gaven en talenten op onze eigen unieke manier worden uitgedrukt. Als we onze uniciteit begrijpen, kan dat een enorme last van onze schouders halen. Hoe vaak hebben we onszelf met iemand anders vergeleken? Hoe vaak werden we als kinderen vergeleken met iemand anders door een ouder, leraar of leeftijdgenoot? Door onszelf met anderen te vergelijken, ontstaat de indruk dat het niet oké is om te zijn wie we zijn. Als we dat toevoegen aan de conditionering en afleiding van onze vroege jaren, proberen we onze manier van handelen te veranderen of aan te passen aan anderen, wat ons verder distantieert van de persoon die we in diepste wezen zijn.

Wil je het Gratis Human Design in Business E-book ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Zodra we weer van start gaan met het online programma om jouw Business potentieel dieper te onderzoeken, dan vind je hier meer informatie over

de eerst Nederlandstalige Human Design in Business training

Rock Your Business – Ontdek je verborgen potentieel

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of stuur me een email.

Me in Business

Ben jij benieuwd welk potentieel er verborgen ligt in jouw Business blauwdruk?

Wil jij weten hoe jij een unieke en waardevolle bijdrage kunt leveren en zakelijk meer voldoening en succes kunt ervaren?

Dan is een Human Design in Business analyse voor jou!

In deze Human Design analyse onthul ik o.a:

 • Je carrière type
 • Persoonlijke interactiestijl voor meer voldoening en succes
 • Besluitvormingsstijl dat jouw potentieel ontsluiert
 • Je kracht en kwaliteiten vs. je valkuilen en wijsheid
 • Je key indicators die je vertellen of je in aligned action bent
 • Je zakelijke rol/ bijdrage
 • Hoe je informatie verwerkt en integreert
 • Optimale werkomgeving
 • Levenswerkthema

€ 275,00 (excl BTW) – 2 uur

Uitgebreide versie

 • Verdieping van je kracht & kwaliteiten
 • Inzicht in je zakelijke bijdragen
 • Vragen m.b.t. loopbaan/ carrière

€ 450,00 (excl BTW) – 2 x 2 uur

Human Design Chart
Human Design Mandala

Partners in Business

Geen twee business partners zijn gelijk, ieder brengt zijn of haar unieke combinatie van eigenschappen in de samenwerking in.

D.m.v. een Partners in Business analyse krijgen jullie inzicht wat jullie ‘klik’ is, waar je elkaar aanvult, hoe je elkaars kwaliteiten het beste aanspreekt om het potentieel ten volle te benutten én waar je alert kunt zijn op de mogelijke valkuilen van jullie samenwerking en onderlinge interactie. Kortom, een unieke tool om elkaar als business-partners grondig(er) te leren kennen en jullie gezamenlijk potentieel naar een nieuw level te brengen.

€ Op aanvraag

Team Business

Van nature organiseren mensen zich steeds in groepen van 3-5 personen. En groepsdynamiek is een ‘entiteit’ op zich dat een geheel eigen leven leidt. Wanneer we Human Design in Business inzetten t.b.v. teamontwikkeling gaan we in op de kracht en de uitdagingen van het team als geheel en we kijken naar de unieke kwaliteiten en bijdragen van elk individueel teamlid.

We kijken of het team ‘functioneel’ is en of alle 12 componenten/ competenties aanwezig zijn om het team soepel te laten functioneren.

Aan de hand van een gedetailleerde rapportage kunnen we zien waar het ‘energie-lek’ zit en wat we kunnen doen om het team (verder) te optimaliseren.

€ Op aanvraag

Business Engineering

Een bedrijf is als een emmer. Als er gaten in de emmer zitten, dan loopt energie (middelen – tijd, geld) uit de emmer. Als je weet hoe je deze gaten kunt dichten, dan zal de emmer zich vullen en kunnen overstromen van overvloed.

Human Design in Business is van onschatbare waarde wanneer het wordt ingezet bij o.a. start-ups. Zo wordt direct inzichtelijk wat de kans van slagen is wanneer de initiatiefnemers samenkomen. Wat is de onderlinge sleutel voor succes, wat is de absolute kracht en waar liggen de potentiele uitdagingen die maken dat een start-up al dan niet niet succesvol van de grond komt, of waar het potentieel voor groei al vanaf het begin ‘onder vuur’ ligt.

Gek genoeg heeft dit niet alleen te maken met een bedrijfskundige kijk op het geheel, maar vooral met de combinatie van aan/afwezige noodzakelijke componenten/ competenties om het idee ook daadwerkelijk te laten slagen. Worden alle deze componenten voor een gezond bedrijf ‘ingevuld’? Wat ontbreekt er en wie kan worden aangetrokken om deze ‘gabs’ te dichten. Wanneer je hierin investeert bij aanvang van het uitwerken van jullie start-upplannen, dan zal zich dat direct vertalen in inzichten die goud waard zijn.

Maar ook wanneer jullie je bedrijf naar een next level willen brengen en steeds weer aanlopen tegen uitdagingen en obstakels, kan Business Engineering heel veel inzicht brengen waar ‘het lek’ zit. Ben je benieuwd hoe je jouw bedrijf kunt optimaliseren?

€ Op aanvraag

Bron: IHDS , BG5institute