Human Design Basics.
De Human Design. minitraining

Ken jou Human Design chart & innerlijk kompas.

Deze minitraining met opdrachten en reflectievragen geeft je inzicht in wat het Human Design systeem je kan brengen.

In deze cursus leer je de basis over de Human Design typen en de bijbehorende strategie (termen die staan op je blauwdruk). Deze strategie is een wezenlijk onderdeel in hoe jij je het beste ‘tot het leven’ verhoudt, met name wanneer het aankomt op het nemen van een beslissing. Het leven is immers een aaneenschakeling van beslissingen. Die nemen zoals dat voor jou bedoeld is, lijkt makkelijker dan het is. Inzicht in jouw ‘Human Design als innerlijk kompas‘ helpt je daarbij zodat je kleine stapjes kunt zetten in het starten van je experiment en kunt ervaren of Human Design ook iets voor jou is.

Rock Your Self

Heb jij soms het gevoel dat:

♥ Je ‘het’ even niet meer weet?
♥ Je niets te klagen hebt en je je toch regelmatig gefrustreerd voelt?
♥ Je een succesvolle baan hebt of een fijn gezin maar dat er toch ergens iets ontbreekt?
♥ Je het lastig vindt om de juiste beslissingen te nemen in je werk of privéleven?
♥ Je te vaak over je eigen grenzen gaat, omdat je een ander niet teleur wil stellen?
♥ het je nog niet lukt écht iets te veranderen, ondanks dat je veel leest over persoonlijke ontwikkeling?
♥ Je jezelf (nog) wel beter kan leren begrijpen
♥ Je eigenlijk heel vaak doet waarvan jij denkt dat anderen dat van jou verwachten?

Heb jij van Human Design gehoord maar:

♣ Je weet niet of het echt iets voor je kan betekenen
♣ Het lijkt je zo zweverig en toch voel je ook dat er wel wat in zit
♣ Je wil je er meer in verdiepen, maar wil eerst laagdrempelig eens kijken of het ook écht voor jou is?
♣ Je wil eigenlijk meer verdieping en wil weten of ik de juiste ben voor JOU

En heeft persoonlijke ontwikkeling en nuchtere spiritualiteit jouw interesse?

Wat bepaalt je Human Design blauwdruk?

Het is bijna onvoorstelbaar dat slechts een moment – geboortedatum, tijd en plaats – jouw blauwdruk bepaalt. Dat uit die blauwdruk jouw potentieel is af te lezen, jouw rol, bijdrage en jouw levensmissie. De basis om dieper te duiken ligt bij Human Design Type, de bijbehorende strategie en de innerlijke autoriteit. Termen die je op de blauwdruk vindt.

Dat is waar deze minitraining je meer inzicht in geeft! Over de Manifestor, de (Manifesting) Generator, de Projector én de Reflector. Welk type ben jij?

De Human Design blauwdruk is een kaart, maar natuurlijk niet ‘het leven zelf’! Ik leg in de training uit hoe je met die kaart en jouw innerlijk kompas vol vertrouwen en zoals het voor jou bedoeld is door het leven kunt gaan, zodat weerstand die je ervaart als boosheid, frustratie, verbittering of teleurstelling kan transformeren in rust, voldoening, succes en verwondering. Met inzicht in je (innerlijke) autoriteit (ook dit is een term op jouw blauwdruk) kan de wijzer van jouw innerlijk kompas precies de juiste richting aanwijzen.

Als je namelijk jouw innerlijk kompas weet uit te lijnen zodat het jouw richting aangeeft, dan zie je wat je hier te zien hebt en zal je jouw ‘Life Spark’, jouw waarheid ervaren. Je bent dan stap voor stap in staat om werkelijke vrijheid in jezelf te ervaren. Je kan aan de hand van de informatie in deze minitraining inzicht krijgen of Human Design voor jou een tool kan zijn, of het bij je resoneert en of je er dieper in wilt duiken. Be your own guru, dat is waar Human Design over gaat! Niets geloven, niets zomaar aannemen – zelf ervaren, experimenteren en observeren!

 

Human Design Incarnation Cross

Dit is wat je krijgt:

Video waarin ik je alles uitleg over JOUW innerlijk kompas

Audio over Human Design Types & bijbehorende Strategie

Audio over Autoriteit – wat is voor jouw kompas bepalend?

Interview: Meer inzicht in Human Design

E-book over de typen, strategie en autoriteit 

Werkboek met oefeningen

De mogelijkheid om me een Human Design vraag te stellen! 

Na deze training heb je:

Inzicht in jouw Human Design type, strategie & autoriteit (je innerlijk kompas).

Een tool om ook zelf écht aan de slag te gaan en…

Daarmee het inzicht wat Human Design voor jou kan betekenen.

Zodat je frustratie of teleurstelling kan omzetten in voldoening en succes en…

Je voelt of je ook écht het pad op durft om je ware zelf (nog) beter te begrijpen!

Daarbij natuurlijk het antwoord op jouw brandende Human Design vraag.

Human Design Basisc is nu GRATIS te volgen!

(i.p.v. €24,95)

Hi, ik ben Marije

In 2013 kwam Human Design op mijn pad door een artikel dat al jaren daarvoor in Happinez had gestaan. Sindsdien heeft het me niet meer losgelaten. Het wakkerde het vuur in mij aan om mezelf op een dieper niveau te leren kennen en te ontdekken wat nu echt ‘van mij’ is (als Reflector… )

Nu ben ik ook gedreven om jou inzicht te geven hoe je dichter bij je Zelf kan komen zodat je niet meer steeds vastloopt in je hoofd of in je leven. Je hoort het vaak, jezelf… Maar wat is dat dan?

Wanneer jij je blauwdruk leert kennen, omarmen en leven kan jouw unieke potentieel zich moeiteloos ontvouwen. Jouw ‘hard wiring’ is waar ik mee werk! Ik geef je de sleutels tot jouw persoonlijke missie en unieke potentieel zodat je meer voldoening, rust, succes en verwondering ervaart in alle facetten van je leven.

Door te ontdekken wat je lange tijd hebt genegeerd en vooral zelf te experimenteren of dit ook voor jou klopt zal je vertrouwen op de wetenschap dat ook jij hier een unieke bijdrage hebt en kan jouw ware missie – jouw Goud – zich ontvouwen!

Als gecertificeerd Human Design Professional begeleid ik jou door de belangrijkste sleutels in je blauwdruk. Van de basis, zoals in deze cursus, tot het trainen van de verschillende trainingslevels of 1-op-1 coaching… Ik laat je op een logische manier zien waar je kracht ligt, wat vuilkuilen kunnen zijn en waar je potentie ligt voor wijsheid. Ik laat je contact maken met je persoonlijke strategie en autoriteit, zodat je makkelijker, met minder weerstand en met meer vertrouwen door het leven leert gaan. Ook onthul ik je jouw rol en hoe jij je ‘verhoudt’ tot de energie van anderen (conditionering) zodat jij heel praktisch aan de slag kunt en je eigen autoriteit kunt zijn bij het maken van je beslissingen. Uniek, correct en holistisch!

Verbinding vanuit diversiteit en authenticiteit met een flinke portie humor.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op!

Ik ben beginner op het HD pad. Kan ik meedoen?
Ja, absoluut! De training is ervoor bedoeld om te onderzoeken wat Human Design voor jou kan betekenen. Deze minitraining is voor iedereen te volgen en juist voor de ‘starter’ op het Human Design pad. De reflectievragen geven richting en inzicht in hoe het systeem je persoonlijke ontwikkeling kan dienen.

Hoe lang duurt de training?
Je hebt direct toegang tot de training. Een werkboek, audio’s en de video maken de basisprincipes van het Human Design systeem duidelijk. De belangrijkste termen als Type, strategie en autoriteit komen aan bod. Wat betekent dit en vooral WAT KAN JIJ ERMEE. Hiermee ga je experimenteren in het leven zelf. Levenslange training dus ;))

Gaat de training in op mijn individuele blauwdruk?
Nee, dat is niet mogelijk. En voor deze training ook niet nodig. De sleutels die je in deze training ontvangt zijn in de basis de belangrijksten op jouw ontdekkingstocht. Een basisanalyse (foundation reading) is een logische volgende stap en een mooie verdiepende aanvulling zijn als Human Design bij je resoneert.

Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?
Het doornemen van de minitraining kost ca. 2 uur. Vervolgens gaat het vooral om integreren en experimenteren in het leven zelf. Op welk moment en hoe intensief je dat doet, dat bepaal je helemaal zelf.

Is de training in het Nederlands?
Jazeker. Dat maakt het begrijpelijk en zo kan je vol vertrouwen op pad.

Ik heb al een basisanalyse gehad, is deze training dan voor mij?
Voor je eigen ontwikkeling zou ik dan de verdiepingstraining Unfold Your Gold aanraden. Echter, wanneer je ook meer wilt weten over de andere types en de andere ‘innerlijke kompassen’ dan die van jou zelf, dan kan deze basistraining je wat meer inzicht geven daarin.

Ik heb toch nog een vraag…
Stuur me dan een berichtje!

Human Design Basics is nu GRATIS te volgen

(i.p.v. €24,95)