Human Design opleiding

Living Your Design workshop ~ stap 1 in de Human Design opleiding

De Living Your Design workshop is geen cursus; voor wie écht wil is het een proces om op diep niveau te ervaren en te transformeren, te ontwaken in je ware zelf! Als je het mij vraagt is het de belangrijkste stap op het Human Design pad.

Na een basis analyse (foundation reading) is een Living (& LOVING) Your Design workshop de logische volgende stap. Deze meerdaagse is een live groepsworkshop waarin je op een diep niveau contact maakt met wat het is om je design te LEVEN. Het is als LYD Guide mijn verantwoordelijkheid jou mee te nemen op de reis van inzicht, acceptatie en awakening to your True Self Signature. Het is een initiatie in jouw eigen Human Design proces. Zodat je schuld en schaamte voorbij kunt gaan, niet meer vast hoeft te houden. Ik laat je ervaren wat je diep van binnen al lang weet, maar al die tijd hebt genegeerd. Door met verschillende oefeningen te experimenteren met o.a. je strategie en autoriteit leer je diep contact maken met dat deel van jou dat je authentieke waarheid spreekt. Pure magie!

Op 11 & 12 juli vindt de volgende editie van 2024 plaats

Wat doen we tijdens de Living Your Design workshop?

Tijdens deze 2 dagen durende reis gaan we ervaringsgericht te werk. Eigenlijk zitten we twee dagen lang in ‘opstelling’. Voor mij is het een voorwaarde om in een live setting met elkaar aan de slag te gaan. Het leven zelf vindt immers ook niet online plaats. Het is van belang om met elkaar een veilige setting te creëren, zodat we ons kunnen overgeven aan dat wat wil ontstaan.

Er zijn verschillende oefeningen om de openheid of de inkleuring in ons design te ervaren. Ook zou het kunnen zijn dat we een groepsopstelling doen of bijvoorbeeld een sacrale sessie. Elke groep heeft een andere samenstelling en andere vragen/ behoeftes. Dat maakt dat ook geen enkele Living Your Design workshop het zelfde is. Ik vertrouw erop en de ervaring heeft geleerd dat elke keer precies het juiste ontstaat.

Naast o.a. de oefeningen, de opstellingen en het delen van informatie zal er voldoende ruimte zijn voor het delen van unieke ervaringen en kan je na de workshop ook echt weer verdere stappen gaan zetten op je Human Design pad.

Human Design is geen ‘quick fix’. Het vraagt tijd om wie je denkt dat je bent te ontwarren en te transformeren.

Eenmaal gevoeld kan het nooit meer niet gevoeld zijn

Het unieke aspect van Human Design, de innerlijke autoriteit, geeft je het kompas van waaruit je kunt navigeren. Zo heb je een kaart en de tool waarmee je thuis kunt komen bij jezelf en jouw unieke potentieel kunt leven en bijdragen. Dan heb je wel inzicht nodig in hoe je niet-zelf mind of innerlijke criticus probeert je te beschermen. We nemen ook dit allemaal mee in onze reis door de typen, de centers, de autoriteit en bovenal onze connectie met elkaar.

  • Human Design Typen
  • Strategie & autoriteit
  • De 9 centers en de niet-zelf
  • Delen, oefeningen, opstellingen

Heb je interesse aan deelname aan deze bijzondere Living & Loving Your Design workshop? Heb je wellicht nog een vraag vooraf? Mail me dan via het ma****@ma**************.nl“>contactformulier.

Datum: 11 & 12 juli 2024
Tijd: Beide dagen van 10:00 tot ca. 17:00 (aankomen is mogelijk vanaf 9:30u)
Locatie: Vlietweg 14 – 15, 2266 KA  Leidschendam – Ruime gratis parkeergelegenheid
Uitwisseling: € 275,00 (excl. BTW & LYD manual)
Lunch: Zelf verzorgen. Koffie, thee en versnaperingen gedurende de dag wordt verzorgd. Op weekdagen is in ons pand Vlietcafé geopend. En op loopafstand zijn verschillende mogelijkheden om lunch te halen. Breng je liever lunch mee? Er is een koelkast, oven en magnetron beschikbaar.

Living Your Design student manual

Als ondersteuning van de informatie die in de workshop zal worden gedeeld, is het raadzaam om vooraf de Living Your Design Manual door te nemen. Dan hebben we de mogelijkheid om naast het behandelen van de kennis en informatie ook de diepte in te gaan met oefeningen en/of opstellingen. Ik heb een aantal manuals op voorraad. De Living Your Design Student manual kost € 54,95 excl BTW en verzending. De Living Your Design Student Manual is overigens een zeer dienend naslagwerk met veel informatie om gedurende je experiment vaker naartoe terug te grijpen. Ook na de workshop zal de informatie op weer een dieper niveau resoneren en inzichten geven.

Resoneert deze informatie bij jou? Voel jij je uitgenodigd en geïnitieerd om deel te nemen? Voel je dat het nu voor jou correct is om hierbij te zijn? Dan zien we graag jouw aanmelding tegemoet en verheugen wij ons op je aanwezigheid!

Wij kijken er erg naar uit om met een mooi samengestelde groep een magisch en transformerend weekend neer te zetten.

Gecertificeerd Human Design teacher/ opleider

Via de International Human Design School (IHDS) ben ik opgeleid en gecertificeerd tot het geven van workshops en opleidingen. De Foundation Levels die ik geef, geven na afronding van de 3 levels daarmee ook toegang tot de professionele en andere opleidingen aan de IHDS.