human design reading

Human Design analyse

Een Human Design analyse is de eerste stap op het pad van Human Design. Dit is echt voor jou als je niet eerder een (gecertificeerde) Human Design reading hebt gehad of zelfs helemaal nieuw kennis maakt met Human Design.

Ben je er klaar voor om in je eigen leven te stappen?
Ben je je bewust dat anderen onbewust jouw beslissingen bepalen?

Je bent vast op het pad van persoonlijke ontwikkeling en je wilt de regie over jouw leven zelf in handen nemen.

En je wilt nu op dieper niveau weten wie je bent, wat je rol is. Je wilt onderzoeken wat je levensmissie is en hoe je beslissingen neemt die echt bij je passen en die weerstand als frustratie, boosheid, verbittering of teleurstelling vermijden. Maar juist rust, voldoening, succes en verwondering brengen.

Wat ontvang ik bij een basisanalyse?

Je ontvangt een persoonlijke analyse van ca. 90 – 120 min. vanuit de vier Human Design gezichtspunten:

  • Type
  • Autoriteit
  • Definitie (de kwaliteiten vanuit je kanalen)
  • Profiel

De afspraak is live in mijn praktijk in Leidschendam of via Zoom.

Als gecertificeerd analist duik ik samen met jou in je persoonlijke design, je blauwdruk. Ik laat je op een logische manier zien waar je kracht ligt, wat vuilkuilen kunnen zijn en waar je potentie ligt voor wijsheid. Ik laat je contact maken met je persoonlijke strategie en autoriteit, zodat je makkelijker door het leven leert navigeren. Ook onthul ik je jouw unieke missie en je rol zodat jij heel praktisch aan de slag kunt en je eigen autoriteit kunt zijn bij het maken van je beslissingen. Uniek, correct en holistisch. Met deskundigheid, mijn Reflector-zijn en jaren van ervaring zal ik in een analyse samen met jou de diepere lagen opzoeken die je ‘niet vindt op het internet’.

Bij de Human Design reading ontvang je:

Een audio opname van de Human Design reading
Een PDF en geplastificeerde versie van het design en Rave Mandala
PDF van de Rave I’Ching (na de follow-up sessie)

Wanneer je voor deze optie kiest, ontvang je gratis inzicht in je Incarnation Cross – Life purpose.

Na de basisanalyse heb ik inzicht in:

  • Hoe mijn persoonlijke blauwdruk werkt in interactie met anderen
  • Hoe ik volgens mijn strategie & autoriteit correcte beslissingen kan maken
  • Wat mijn valkuilen zijn en vooral ook wat MIJN KRACHT is
  • Wat ik ‘hier’ kom doen ?
  • Hoe het Human Design experiment mijn ondersteunt om MIJN leven te leven

Gratis Follow-Up afspraak

De praktijk leert keer op keer dat er veel vragen rijzen naar aanleiding van een analyse, de verwarring is vaak groot. Na ca. 4 – 6 weken hebben we om deze reden indien gewenst nog een follow-up afspraak van 30 min. waarin ik nog wat van deze vragen kan beantwoorden. Deze follow-up is altijd via Zoom. Op deze manier bied ik de mogelijkheid om die vragen te stellen zodat je vol vertrouwen de volgende stap kunt zetten. Deze follow-up is gratis en dus bij het boeken van de analyse inbegrepen.

€ 225,00 excl. BTW  – (€ 272,25 incl. BTW)

Boek je analyse via de button hieronder. Je ontvangt vervolgens een link (check je spamfolder) om een afspraak in te plannen. Readings vinden doorgaans plaats op dinsdagen en woensdagen. Veelal is er plek binnen 3 á 4 weken na het moment waarop je gaat boeken. Is de tijd (veel) langer, dan zal ik dat hier aangeven. (In verband met afwezigheid door vakantie zijn afspraken weer mogelijk vanaf eind augustus.)

Als IHDS gecertificeerd Professional Analyst geef ik jou een analyse die jou in gelegenheid stelt om aan eventuele IHDS vervolgtrainingen/ workshops deel te nemen. Voor deze IHDS trainingen/ workshops is een gecertificeerde analyse in de meeste gevallen een voorwaarde. Wil je meer lezen over Human Design Professionals en de diverse certificeringen, klik dan hier.

Heb je toch nog een vraag? Mail me dan gerust: ma****@ma**************.nl