Human Design Coaching

Er is steeds meer vraag naar Human Design Coaching. In een tijd waarin veel verandert, niets zeker is en het verlangen naar persoonlijke groei en bewust-Zijn met rasse schreden groeit, is er steeds meer vraag naar coaching welke inzicht geeft in je uniciteit en ware potentieel.

Of het nu gaat om werk, relaties, persoonlijke ontwikkeling of wensen op het gebied van ondernemerschap, Human Design is een praktische en holistische tool die je op een unieke manier laat zien wat je energetische blauwdruk is. De inzichten die je unieke design geeft, zijn handvatten om snel en diepgaand de valkuilen en niet-zelf bloot te leggen. Vervolgens kan de coachhulpvraag vanuit verbinding met het ware zelf worden ontrafeld.

Wanneer ik als coach met je werk is de basis altijd jouw eigen unieke blauwdruk van waaruit we te werk gaan. De blauwdruk geeft mij inzichten die ik jou kan laten ervaren. Voor mij is ervaringsgericht werken heel erg belangrijk. “Once felt, it can’t remain unfelt”.

Human Design biedt een diepgaand inzicht in de body-mind relatie en maakt op eenvoudige wijze inzichtelijk hoe onze patronen, overtuigingen en overlevingsstrategieën van zich in ons leven manifesteren.

Human Design Coaching ~ geen quick fix

Human Design is echter geen ‘quick fix’. Want je design (in relatie tot je hulpvraag) kennen is iets heel anders dan je design leven. Het vraagt toewijding, hard werken en de nodige moed om al deze niet-zelf conditioneringen te doorzien en te doorbreken om zo bij je ware kern te komen. Een kern die zelf het antwoord weet op de coachhulpvraag waarmee je komt.

Intuïtief zet ik in waarvan ik voel dat het dienend is aan je proces. De Human Design opstelling is hier altijd onderdeel van. Afhankelijk van je Human Design type en design kan ik ook andere tools inzetten. Het enige dat ik van je vraag is een open houding om te voelen, te ervaren en te luisteren naar wat er gehoord wil worden. En uiteraard ben ik, als Human Design Reflector een spiegel voor wat zich tijdens het proces aandient.

Heb jij een coachhulpvraag waar jij door middel van Human Design Coaching inzicht in wilt krijgen? Neem dan contact met mij op via marije@rockyourrainbow.com Dan kijken we samen wat voor jou persoonlijk de weg is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan