Human Design opleiding

Rave ABC ~ stap 2 in de Human Design opleiding

Rave ABC is hét vervolg op de Living Your Design workshop. Human Design is een even logisch als complex systeem. Het is niet iets dat je ‘zomaar even doet’. En als je eenmaal de smaak te pakken hebt, dan smaakt het in veel gevallen ook naar méér. Wanneer jij verder wilt met de Human Design opleiding en je hebt de ervaringen van het experimenteren met type, strategie en autoriteit en met de overlevingsstrategieën van de niet-zelf mind, zoals we hebben behandeld en ervaren tijdens de Living & Loving Your Design kan het een logische en natuurlijke stap zijn om meer details te willen ontdekken uit je unieke individuele chart.  Of het nu gaat om het willen groeien richting de professionele trainings, omdat je Human Design wilt integreren in je coachpraktijk of simpelweg omdat je dieper wilt duiken in het begrip van hoe jij hier correct kunt navigeren in de wereld waarin je leeft, Rave ABC is dan de volgende stap.

29&30 augustus en 3&4 oktober 2024

Wat komt aan bod in de Rave ABC?

De wetenschappelijke basis van het Human Design systeem is de imprint van neutrino’s. En wat Human Design onderscheidt van andere systemen is dat het uitgaat van twee momenten van calculatie, twee momenten van neutrino-imprint. Het zwart en het rood. Hier gaan we tijdens deze training op een dieper niveau naar kijken. Wat betekent dit in ons dagelijks leven? We gaan altijd aan de slag met de charts en ervaringen van de deelnemers zelf.

Ook kijken we op een nieuwe manier naar de Bodygraph. De Bodygraph is een schakelbord met verschillende energie-circuits. En natuurlijk de hexagramstructuur. De opbouw van de 6 lijnen en de genetische continuïteit van deze lijnen. We gaan dieper in op het ontstaan van het Human Design systeem en de basis componenten, zodat je een steeds beter inzicht krijgt in de verschillende lagen en componenten van jouw individualiteit. Het is een hele mooi volle training die je op weer een dieper niveau kennis laat maken met jouw persoonlijke energiekaart en met de energie van je omgeving.

Rave ABC cursus onderdelen op een rij

  • Zwart – Rood, Persoonlijkheid – Design, Bewust – Onbewust (2)
  • Circuitgroepen – begrijpen van de verschillende kwaliteiten in de energiestromen van centrum naar centrum (3)
  • Hexagramstructuur – begrijpen van de verschillende kwaliteiten van elk van de 6 lijnen in de hexagram (6)

De training wordt gegeven in 2x 2 live dagen. Live is wat mij betreft altijd een meerwaarde om dat wat we met elkaar bespreken en dat wat je als deelnemer leert, ook direct live te kunnen toepassen en ervaren. Het zijn deze live ervaringen met voorbeelden uit de praktijk die een blijvende indruk maken.

Datum: 29&30 augustus en 3&4 oktober 2024
Tijd: Alle dagen van 10:00 tot ca. 17:00 (aankomen is mogelijk vanaf 9:30u)
Locatie: Vlietweg 14 – 15, 2266 KA  Leidschendam – Ruime gratis parkeergelegenheid
Investering: € 550,00 (excl. BTW & student manual)
Lunch: Zelf verzorgen. Koffie, thee en versnaperingen gedurende de dag wordt verzorgd. Op weekdagen is in ons pand Vlietcafé geopend. En op loopafstand zijn verschillende mogelijkheden om lunch te halen. Breng je liever lunch mee? Er is een koelkast, oven en magnetron beschikbaar.

Voorwaarde voor deelname is minimaal een Analyse van een gecertificeerd analist en een Living Your Design training
Het studieboek (niet in de prijs inbegrepen) is bij mij te bestellen, zolang de voorraad strekt. De Rave ABC student manual is € 39,95 ex. 9% BTW en verzendkosten.

Gecertificeerd Human Design teacher/ opleider

Via de International Human Design School (IHDS) ben ik opgeleid en gecertificeerd tot het geven van workshops en opleidingen. De Foundation Levels die ik geef, geven na afronding van de 3 levels daarmee ook toegang tot de professionele en andere opleidingen aan de IHDS. De IHDS is het enige erkende opleidingsorgaan binnen Human Design.