HUMAN DESIGN. DEEP DIVE READING

Human Design Deep Dive

Wanneer je een Human Design foundation reading (of basisanalyse) hebt gehad, dan weet je dat het er in deze reading vooral om gaat om, zoals het woord al zegt, een gedegen fundering te leggen om je Human Design experiment te starten. Tijdens een dergelijke reading ga ik in op de holistische relatie tussen de verschillende basis-aspecten in je kaart. Het inzicht in je mentale overlevingsstrategieën (die zich voordoen als de monologen in je hoofd), de kracht en kwaliteiten van je definities/ je kanalen, de rol die je speelt en een inkijkje in je Life Purpose.

Samen met de follow up biedt deze reading een fijn uitgangspunt om Human Design strategie & autoriteit stap voor stap in je leven te integreren en je niet-zelf Mind te gaan observeren.

Vaak groeit met het gaan van het Human Design experiment ook de nieuwsgierigheid naar verdere details van je design. Wat zijn de kenmerken van de poorten en de planeten? Hoe verhoudt dit zich tot de rest van de kaart? Welke verdere inzichten liggen er in de kaart verborgen?

Tijdens een Deep Dive-sessie gaan we inzoomen op de details.

Wat komt er aan de orde bij een Deep Dive sessie?

Tijdens ca. 90 min. ga ik dieper in op aspecten uit de kaart, aan de hand van jouw vraagstuk. Dat kan zijn:

  • De betekenis van de planeten
  • De verschillende poorten die in je design zijn geactiveerd door die planeten
  • Het ‘podium’ waarop jij je begeeft. Hoe weet je dat je in ‘het juiste stuk’ speelt?
  • Datgene dat voor jouw kaart ‘eruit’ springt of waar je zelf een vraag over hebt, want ik stem me niets liever af op jouw behoefte aan inzicht of doorbraak.

De afspraak is live in mijn praktijk in Leidschendam of via Zoom.

Ook deze reading zal worden opgenomen en je ontvangt een PDF van jouw persoonlijke Rave I’Ching.

Het is voor mij als gecertificeerd Human Design analist een feestje om samen met jou dieper op de kaart in te zoomen. Natuurlijk kan de fundering niet ontbreken en is dit van belang om de verdere details beter te kunnen laten aankomen en begrijpen. Echter is het juist deze differentiatie die voelt als ‘schatzoeken’. Kijken naar al die details die jou jou maken. Zodat je je proces van overgave en vertrouwen aan dat wat is verder kunt verdiepen.

€ 150,00 excl. BTW

Na het boeken van deze sessie, door middel van de knop hieronder, ontvang je direct een email met daarin een link naar mijn online agenda. Daar kan je vervolgens zelf een passend tijdstip inplannen.

Indien jij de Foundation Reading bij iemand anders hebt gedaan, dan is dat uiteraard geen probleem. Ik ontvang dan graag bij je bericht je geboortegegevens en bij wie je een analyse hebt gehad.

Heb je toch eerst nog een vraag? Mail me dan ook gerust: ma****@ma**************.nl