Human Design Reflector Lodge

Human Design Reflector Lodge

Ruim 10 jaar geleden ontdekte ik het Human Design systeem en het type dat ik daarin vertegenwoordig, de Reflector. Sindsdien heb ik een weg afgelegd van onderzoeken en experimenteren. Met vallen en opstaan ben ik meer en meer in contact gekomen met wat het zou kunnen betekenen een ware Reflector te ZIJN.

In deze jaren heb ik veel geleerd over het systeem. Ik heb mijzelf, met zeer ervaren ‘eerste generatie’ teachers, opgeleid tot Gecertificeerd analist en vervolgens tot Living Your Design Guide, Rave ABC en Rave Cartography teacher. En in mijn dagelijkse leven heeft het observeren van mijn gezinsleden en de vele mensen voor wie ik een reading mocht doen of die ik heb mogen trainen in de foundation levels enorm veel inzichten en verdieping gegeven. Het geeft bevestiging in wat ik voel en begrip, inzicht en hopelijk wat wijsheid in wat ik zie en ervaar bij anderen.

Echter, het zijn boven alles de 7 jaar Reflector Retreats die voor mijn persoonlijke proces het meeste hebben betekend. Tijdens deze weken van rust en ruimte, van weg zijn uit het auraveld van andere typen, heb ik een deel van mijzelf leren ervaren dat in constante verbinding is met al dat wat is. Wat blijft er over, wanneer de ruis wegvalt… Ik heb er glimpen van mogen opvangen.

In de afgelopen jaren is mij vaker gevraagd om een Reflectorbijeenkomst te organiseren. En uiteraard heb ik vanuit verschillende hoeken opgevangen dat daar behoefte aan is. Het was voor mij nog niet de tijd. Tot nu…

Zondag 26 mei vind de eerste Reflector Lodge plaats

Wat symboliseert de Lodge

Een Lodge staat voor mij symbool voor een plek waar gelijkgestemde mensen samenkomen en verbinden. Waar je in stilte kunt ZIJN en waar verhalen gedeeld kunnen worden. Waar je kunt komen om te leren en te lachen, waar je steun kunt vinden en inzichten kunt opdoen. En waar iedereen zijn of haar gelijkwaardige plek kan innemen. Een plek die geen andere bedoeling heeft dan Liefde te dienen. Het is mijn intentie om een dergelijke plek te creëren om samen te komen, een mini Reflector Retreat.

 

De details, voor zover nu bekend, zijn als volgt:

Wanneer : Zondag 26 mei
Waar : Locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers, maar zal in Leidschendam of omgeving zijn
Tijd : ca. 11:00 – 16:00
Bijdrage : Op basis van donatie
Lunch : Niet inbegrepen

Een liefdevolle, maar belangrijke opmerking: Deze bijeenkomst is op basis van donatie. Dat betekent niet dat je zonder afzegging verstek kunt laten gaan. Bij veel animo zal ik uitwijken naar een grotere plek die ik zal moeten huren. Mocht je er onverhoopt toch niet bij kunnen zijn, dan hoor ik dat graag uiterlijk vrijdag 10 mei. Dan kan ik de definitieve beslissing maken welke locatie we zullen gebruiken.

 

Wil jij (nu of een volgende keer) in deze Lodge samenkomen? Of in elk geval op de hoogte blijven? Vul dan onderstaand formulier in.