Al weken, zo niet maanden ben ik erg afwezig geweest. Op Instagram, Facebook, via Rainbow Nieuws, in verbinding op andere manieren. Ik had (naast mijn werk natuurlijk) mijn energie nodig om dicht bij mijzelf te blijven in deze gekke roerige tijden. Ik heb wat over Instagram gescrold zo nu en dan, eigenlijk om het vooral snel weer weg te klikken en af te sluiten. Het voelde als te veel, hoe mooi of waardevol soms ook! Misschien is dat ook jouw ervaring…

Als Reflector heb ik alle 9 centers in mijn Human Design wit, open, niet ingekleurd. Dat betekent o.a. dat ik in al die centers ontvankelijk ben voor de energie om mij heen. En ik hoef jou niet te vertellen dat die energie niet altijd op een hoge frequentie zit momenteel. De lage frequenties van angst, onzekerheid, onwetendheid, verdriet en pijn hebben zich meester gemaakt van velen. Wat maakt dat de hoge frequenties van plezier, vertrouwen, vrijheid, acceptatie en liefde soms moeilijker lijken om op te vangen… Dat vraagt bewustzijn. Naar binnen kijken in plaats van naar buiten…

Zelf heb ik die hogere frequenties bewust opgezocht en gecreëerd voor en in mijzelf en mijn gezin. Wandelen in het bos, rust creëren, zo min mogelijk naar plekken waar de angst zo voelbaar is, fijne gesprekken voeren, lezen en me terugtrekken van nieuwsplatforms die mijns inziens niet bijdragen aan fijne ‘high vibes’. Zo heb ik uiteindelijk voor mijzelf helderheid gevonden in hoe ik mij tot de huidige situatie verhoud.

Even zo belangrijk probeerde ik daarnaast voor mijzelf helderheid te vinden hoe ik kan bijdragen aan een oplossing van ‘het probleem’ dat zoveel mensen gevangen zitten in deze lage frequentie… Hoe kan ik bijdragen aan het verruimen van het bewustzijn? Dat we de oplossing niet buiten onszelf hoeven zoeken of een andere ervoor verantwoordelijk maken? Hoe kan ik mensen het vertrouwen en de vrijheid teruggeven?

Toen ik naar buiten liep, mijn vrijheid tegemoet, wist ik dat als ik niet al mijn angst, haat en bitterheid zou achterlaten, dat ik dan nog altijd gevangen zou zijn.”
Nelson Mandela

Ik voel dat het niet aan mij is om ‘mijn stem te laten horen’ in de zin van uitlatingen doen over de huidige uitdagingen waar we wereldwijd voor staan en hoe ik daarover denk. Dat is niet mijn rol, mijn correcte bijdrage. Ook is niemand erbij gebaat als ik (of wie dan ook) het leed van de wereld op mijn schouders neem #zegmaardagtegendehogefrequentie

Ik mocht het zoeken in een andere hoek. “Wat zou Liefde doen”? heb ik me in deze periode van reflectie regelmatig afgevraagd. Zoals zo vaak ligt het antwoord op de vraag vaak onder onze neus… En als je dan de tekens ziet, dan wordt de weg ineens zo duidelijk! Ben je benieuwd naar de optelsom van deze tekens toe heeft geleid, lees dan nog even door. Want van de week vielen er allerlei puzzelstukjes betreffende mijn antwoord op zijn plek…

‘Dé waarheid’ of Correct zijn?
Allereerst is mijn uitgangspunt dat er niet één waarheid of realiteit is. Zoals het waar is voor de één dat mondmaskers belangrijk en nodig zijn, zo is het tegengestelde waar voor een ander. Ook wetenschappers spreken elkaar tegen als het gaat over de ernst van bijvoorbeeld het Coronavirus en de zin/onzin van bepaalde maatregelen. Het ligt aan het perspectief. Daar waar voor de een vrijheid van meningsuiting een grondrecht is, is het voor de ander een reden tot gruweldaden, gebaseerd op angst en oude overtuigingen. Het gaat er niet om wat DE waarheid is, het gaat er om wat voor jou CORRECT is! Wat zou Liefde doen?…

“Wat zou Liefde doen?” Het antwoord zit in mijzelf…
Het Incarnation Cross in een Human Design chart vertelt iets over de levensmissie van de persoon. Wat heb jij hier te laten zien, te brengen, bij te dragen… Mijn persoonlijke Incarnation Cross is The Cross of the Vessel of Love (het vat van Liefde). De reflectie van (Zelf)liefde … Balans brengen in het aardse en het kosmische en jou je eigen unieke waarheid te laten terugvinden. Hier komt wellicht mijn grote passie voor Human Design vandaan! Door zelf correct en een ‘schone spiegel’ te zijn en door jou inzicht te geven in wie jij in diepste wezen bent, hoop ik jou en anderen te bekrachtigen in de liefde voor en vertrouwen in jezelf en daarmee voor de wereld om je heen.

Eigen verantwoordelijkheid
Vervolgens las ik in Deel 2 van de boeken van Christina von Dreien de volgende zin:
“Mensen vergissen zich als ze denken dat onze Aarde binnenkort op de een of andere manier van bovenaf ‘gered’ zal worden. Het is eerder zo dat mensen met steun van bovenaf de mogelijkheid hebben om hun bewustzijn te verruimen. Eén aspect van dit verruimde bewustzijn is het inzicht hoe je op basis van je eigen verantwoordelijkheid beslissingen kunt nemen en hoe je je op een constructieve manier aan nieuwe omstandigheden kunt aanpassen.”
Dit is precies waar Human Design over gaat, waar het in kan voorzien! Jouw verruimde bewustzijn over de wereld IN jou.

Tekens
Toen ik van de week in het bos liep en dacht aan deze bovenstaande zin die ik de avond ervoor gelezen had gebeurde er iets wonderlijks. Op het moment dat ik eraan dacht viel er een klein wit veertje voor mijn voeten op de grond. Ik voelde dat het een teken was. Natuurlijk!! Daar ligt mijn rol. Mensen dit inzicht en bewustzijn geven in hoe ze op basis van hun eigen verantwoordelijkheid CORRECT kunnen zijn. Niet op basis van angst en onzekerheid, maar op basis van vertrouwen, vrijheid in en voor jezelf en Zelf Liefde. Mijn hart maakte een sprongetje. Ik voelde weer overduidelijk wat me te doen staat… #waitforit

Een stukje verder in het bos hoorde ik ineens een geluid dat ik wel ken ‘van TV’, maar wat ik in mijn herinnering nog niet eerder ‘in het wild’ had gehoord. Ik zette nog twee stappen, stopte, deed twee stappen terug en keek en luisterde goed. En specht was er inderdaad vrolijk op los aan het kloppen. Een prachtige vogel met een zo onmiskenbaar geluid. Later zocht ik de betekenis op van deze vogel met zijn rode kopje, waarom kwam hij juist nu op mijn pad? Blijkbaar heb ik eerdere tekens niet goed gehoord en wordt er nu net zo hard op de deur ‘geklopt’ totdat ik het hoor… En ja, ik heb het gehoord ?

De tekens waren loud en clear, ik weet wat me te doen staat.

“A winner is a dreamer who never gives up!”
Nelson Mandela

Ik ben op de juiste weg, mijn bijdrage aan een hogere frequentie is het wakker maken van (Zelf)liefde, in jou! Vanuit een rock-solid vertrouwen en niet vanuit angst. Je het inzicht geven hoe je de voor JOU correct beslissingen kunt maken, want ook jij staat 24/7 in contact met het grotere geheel.

Als jij en vele anderen leren correct te navigeren, als jij weet, voelt en vertrouwt op wat voor jou de juiste beslissing is op basis van inzicht, vertrouwen, vrijheid en plezier, dan kan ook jij je op een constructieve manier aanpassen aan nieuwe omstandigheden, als jezelf, aan de ‘nieuwe wereld’ die op ons wacht! Een nieuwe wereld die juist dit van ons vraagt! Zo zullen angst, onzekerheid, onwetendheid en wantrouwen worden ontmaskerd en in het licht worden gezet, zodat ze als vanzelf verdwijnen.

Ik geloof dat wanneer meer mensen vanuit hun waarheid van Liefde en vertrouwen beslissingen maken, de wereld in no-time mee verandert. Call me a dreamer, but I’m not the only one… Dat de wereld in no-time kan veranderen hebben we wel gezien, het kan! Het onwerkelijke is werkelijk geworden. Met welke werkelijkheid beslis jij?

Unfold your gold, de sleutels tot je ware zelf
Nu weet ik ook waarom ik nog niet eerder (volgens mijn mentale planning wilde ik begin oktober starten) de training Unfold Your Gold ben gestart. Want deze ronde mag bijzonder zijn en voor meer mensen toegankelijk. Om zo op mijn manier bij te dragen aan de oplossing richting vrijheid en vertrouwen.

“Education is the most powerful weapon you can choose to change the world.”
Nelson Mandela

Dit gaan we doen:

Op zondag 29 november, met Nieuwe Maan, start de reis Unfold Your Gold – Live.

Gedurende 8 weken krijg je wekelijks een sleutel aangereikt om steeds dieper bij jouw waarheid en jouw vertrouwen daarin te komen. Na week/les 4 en na week/les 8 is er een live Zoom sessie zodat je je vragen live kunt stellen en we met elkaar ervaringen kunnen delen. Tevens is er gedurende deze weken een instagramgroep waar je je vragen en ervaringen kunt delen.

Als bonus is er op donderdag 21 januari om 20u een extra live waarin ik de ontwikkelingen in de wereld bespreek vanuit Human Design perspectief. We zitten in de laatste 6 jaar van een enorme wereldwijde transitie. Het ‘Global Incarnation Cross’ staat op het punt een ‘shift’ te maken. Hoe zit dit en wat worden de thema’s? Daar ga ik in deze extra Zoom-sessie op in.

21 januari begint volgens Human Design het nieuwe jaar. Hoe mooi om op deze dag met elkaar het nieuwe jaar in te luiden. En je op dat moment met zulke belangrijks sleutels in je rugzak vol vertrouwen op reis kunt.
Alles over de training en het speciale aanbod lees je hier!

Voor deze waardevolle training betaal je geen € 333,00 maar NU slechts €222,00

Dit is inclusief de extra Bonus Zoom sessie op 21 januari.

Het is echt een droom die uitkomt als jij het vertrouwen in je eigen unieke waarheid gaat herstellen. Ga je mee op reis?

Heb je vragen over de training? Wil je weten of de training ook voor jou geschikt is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Dan gaan we samen kijken of dit voor jou de correcte stap is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan