IN THE MOMENT THAT YOU CAN TRULY EMBRACE
UNIQUENESS.
YOU ARE DIVINE

Wil jij een Human Design Reading? Of ben je op zoek naar een gecertificeerde Human Design Opleiding? Er zijn verschillende manieren om met mij te werken, geheel afgestemd op wat correct is voor jou. Een persoonlijke Human Design analyse van je blauwdruk of liever een online training? Op welke manier je ook met mij besluit te werken, je kunt er altijd op rekenen dat ik je als gecertificeerd Human Design professional uitdaag om de diepte op te zoeken.

Human Design is namelijk géén dogmatisch systeem dat je moet geloven. Het is een systeem dat transformatie ingang zet door het doorlopen van het initiatieproces en jou je unieke autoriteit teruggeeft. Mijn ervaring en deskundigheid die ik meebreng en inzet, maken dat ook jij op een diep niveau transformatie kunt doorgaan. Zonder haast, stap voor stap. Want hoeveel je ook leert over het systeem, het proces van wat we in Human Design de-conditionering noemen, is niet te versnellen. Het duurt 7 jaar. Haast je langzaam en kies je stappen bewust.

Welke stappen je o.a. kunt zetten, lees je hier.

Binnen Human Design is er enkel de officieel erkende certificering van de International Human Design School. Ik hecht persoonlijk veel waarde aan deze certificering om de zuiverheid en de integriteit van de informatie te waarborgen. Er is veel ‘wildgroei’ en als beginner op het pad is het wellicht lastig om kaf van koren te onderscheiden. Wil je weten of je te maken hebt met een erkend analist of andere professional? Kijk hier voor meer informatie.

Human Design. Analist.

Het pad van Human Design start het beste met een basis analyse (Human Design reading). Als gecertificeerd analist duik ik samen met jou in je persoonlijke design, je blauwdruk. We gaan door onderdelen als Type, Autoriteit, Definitie vs. Openheid en Profiel. En dat gaat verder dan wat online te vinden is, dit gaat om het geheel en diepere lagen van jouw unieke chart. Ik laat je op een logische manier zien waar je kracht ligt, wat vuilkuilen kunnen zijn en waar je potentie ligt voor wijsheid. Het is mijn doel om jou contact te laten maken met wie je in diepste wezen bent – hoe jouw ‘hard wiring’ is aangelegd – en om je de tools in handen te geven om dit op een authentieke manier vóór je te laten werken. Zodat jij vooral heel praktisch aan de slag kunt en je eigen autoriteit kunt zijn bij het maken van je beslissingen. Op alle facetten van je leven zal je dan uiteindelijk meer rust, voldoening, succes en verwondering ervaren. Uniek, correct en holistisch, in alignment met wat jij hier hebt bij te dragen. In de verdiepende analyses kunnen we op een later moment, indien gewenst, dieper ingaan op verschillende thema’s.

Human Design. in Business.

De basis van Human Design in Business is BG5 ™ . Dit is de officiële bron van de Carrière en Business-toepassing van het Human Design Systeem. Als Human Design in Business Coach gebruik ik de inzichten van dit toonaangevende systeem om het verborgen potentieel in werk, carrière, teams, organisaties en bedrijven te onthullen. De BG5 ™ -succescode is een nauwkeurige codering en synthese van zowel ons bewuste (Persoonlijkheid) als onbewuste (DNA) potentieel. Jouw BG5 ™ -succescode ontrafelt het mysterie waarom bepaalde dingen in je leven werken zoals ze werken, en waarom sommige dingen niet werken zoals je denkt dat ze zouden moeten werken. Het geeft objectieve genetische informatie.

Human Design (in Business) is uniek en ongeëvenaard in zijn nauwkeurigheid. Of je nu meer te weten te komen over je persoonlijke loopbaan-potentieel, je team, organisatie of de optimalisatie van je management en business potentieel, door aan de slag te gaan met Human Design in Business stap je op een buitengewone reis die je blik verruimt en het verborgen potentieel van jou en/ of je team en samenwerkingspartners onthult.

HD Opstelling 3

Living Your Design. Guide.

Dit is geen cursus, maar een proces om op diep niveau ervaren en transformatie, ontwaken in je ware zelf!

Na een basis analyse (foundation reading) is een Living & Loving Your Design workshop de logische volgende stap. Dit is een meerdaagse Living Your Design groepsworkshop waarin je op een diep niveau contact maakt met wat het is om je design te LEVEN. Het is als LYD Guide mijn verantwoordelijkheid jou mee te nemen op de reis van inzicht, acceptatie en awakening to your True Self Signature. Het is een initiatie in jouw eigen Human Design proces. Zodat je schuld en schaamte voorbij kunt gaan, los kunt laten. Ik laat je ervaren wat je diep van binnen al lang weet, maar al die tijd hebt genegeerd. Door met verschillende oefeningen te experimenteren met o.a. je strategie en autoriteit leer je diep contact maken met dat deel van jou dat je authentieke waarheid spreekt. Pure magie!

Op 25 & 26 januari vindt de eerste volgende editie plaats

Tijdens deze 2 dagen durende reis gaan we ervaringsgericht te werk. Naast o.a. de oefeningen, de opstellingen en het delen van informatie zal er voldoende ruimte zijn voor het delen van unieke ervaringen en kan je na de workshop ook echt weer verdere stappen gaan zetten op je Human Design pad. Human Design is geen ‘quick fix’. Het vraagt tijd om wie je denkt dat je bent te ontwarren en te transformeren.

Once felt, it can’t remain unfelt

Het unieke aspect van Human Design, de innerlijke autoriteit, geeft je het kompas van waaruit je kunt navigeren. Zo heb je een kaart en de tool waarmee je thuis kunt komen bij jezelf en jouw unieke potentieel kunt leven en bijdragen. Dan heb je wel inzicht nodig in hoe je niet-zelf mind of innerlijke criticus probeert je te beschermen. We nemen ook dit allemaal mee in onze reis door de typen, de centers, de autoriteit en bovenal onze connectie met elkaar.

Heb je interesse aan deelname aan deze bijzondere Living & Loving Your Design workshop? Mail me dan via het contactformulier als je nog vragen hebt.

Datum: 25 & 26 januari 2024
Tijd: Dagelijks van 10:00 – ca. 17:00
Locatie: Vlietweg 14, 2266 KA  LEIDSCHENDAM
Uitwisseling: € 275,00 (excl. BTW & LYD manual)
Verzorging: Wij vragen je zelf lunch mee te brengen. Koffie/ thee en kleine versnaperingen gedurende de dag worden verzorgd.

Human Design. Opleider.

Na een foundation reading en een Living Your Design Workshop kan je je weer een niveau verder verdiepen in Human Design. Het volgende niveau van de foundation cursus is de Rave ABC. In dit trainingsniveau ga je dieper in op de onderdelen Personality/ Design, de circuits in de bodygraph en de hexagram structuur. Wanneer ook dit niveau is afgerond kan je door met de Rave Cartography. In dit trainingsniveau ga je dieper in op de negen centra, de niet-zelf structuur en de 9 strategieën, definitie, autoriteit, de ‘angles’ met de 12 profielen. Deze niveaus zijn noodzakelijk voordat je door kunt naar een van de gecertificeerde opleidingen tot Professional binnen IHDS.

Tevens zijn deze trainingen een zeer stevige en erkende basis wanneer jij bijvoorbeeld als (business) coach Human Design als tool in je praktijk wilt inzetten voor meer inzicht in en begrip van de persoon met wie jij werkt.

Heb je interesse in deelname aan de Rave ABC of de Rave Cartography? Mail me dan via het contactformulier en ik breng je als eerste op de hoogte van nieuwe data.

Human Design. Coach.

Verantwoordelijkheid nemen voor persoonlijk leiderschap is de basis van alle groei, zakelijk en privé. Ook jij bent ‘hard wired’ voor voldoening of succes. Als (Business) Coach zijn er tal van manieren om samen aan de slag te gaan om je unieke potentieel écht aan de oppervlakte te brengen. Samen gaan we je missie ontrafelen en vooral voelen of en hoe dat voor jou klopt! Vanuit inzicht en acceptatie kan je loslaten wat niet meer past en kan je met je persoonlijke tools als Strategie en Autoriteit je levenspad vol vertrouwen vervolgen. In een 1-op-1 sessie of traject gaan we ontrafelen, voelen, ontdekken en spelen zodat jij je True Self Signature vindt. Ik ben dankbaar als ik een stukje met je mee mag lopen en we het traject organisch en intuïtief kunnen laten ontstaan! Wat ik in mijn werk als coach belangrijk vind is humor, rust en ontspanning. Met jouw persoonlijke design als uitgangspunt werken we aan blokkades en overtuigingen die je tegenkomt wanneer je hier ook echt voor wilt gaan staan. Vol vertrouwen, met inzicht en acceptatie dat het goed is zoals het is, kan jij vooruit en zal jouw Goud zich als vanzelf ontvouwen.

Human Design. Spreker.

Er zijn tal van mogelijkheden om aan jouw event of workshop extra invulling te geven vanuit het gezichtspunt van Human Design. Wanneer persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, ondernemerschap en/ of verbinding vanuit diversiteit en individualiteit hoog op de agenda staat, dan denk ik graag met je mee over een mooie en unieke invulling/ aanvulling hierop. Neem dan contact met mij op via email

Video: Clairity Course van Claire van den Heuvel te SPOT. Amsterdam

What we are not. determines what we think.

Follow your strategy, honor. your inner authority, love yourself!

Ra Uru Hu

Wat anderen hebben. Ervaren.

Er zijn vele verschillende manieren waarop ik jou kan ondersteunen op jouw pad van Human Design en persoonlijke ontwikkeling. Is het aanbod overweldigend of weet je niet wat nu juist voor JOU de beste volgende stap is? Stuur me je gegevens voor een vrijblijvende coach call en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

Basis

Nieuw in Human Design? Niet eerder een analyse gehad? Dan is deze optie voor jou! Het is de eerst stap als je de regie over je leven zelf in handen wilt nemen.

Life Cycles

Bepaalde cycli markeren duidelijke veranderingen in jouw levenscyclus. Pilaren gaan schudden en je perspectief vernadert. Ben je benieuwd wanneer dat is?

Coaching

Ready to Unfold Your Gold? Stap in voor 1-op-1 coaching en ga staan voor wie jij in diepste wezen bent. Los uit het hoofd, vol in het hart, emoties op op de juiste plaats. Are you in?

Gratis coach call

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis coach call. We bepalen samen wat voor jou de passende volgende stap is.