GOOD HEALTH. AND GOOD SENSE
ARE TWO OF LIFE'S GREATEST BLESSINGS.

Het Human Design systeem is hetgeen dat ons op een of andere wijze verbindt en ik hoop dat het systeem je ondersteunt met inzichten om jezelf en je uniciteit (nog) beter te begrijpen. Ik hoop dat de informatie je inzichten geeft die je helpen om te leven in lijn met jouw individuele unieke potentieel.

Mijn eigen ervaring met Human Design is dat de informatie het meest waardevol wordt wanneer ik ermee experimenteer, wanneer ik het test, toepas en beoefen in mijn eigen leven en relaties. Het helpt me in het observeren van mijn gedachten, om er meer los van te komen. Observeren verandert de uitkomst. Want juist dat observeren stelt mij in staat om vervolgens mijn eigen potentieel, mijn levenskracht met de liefde en zorg die het voor mij in zich heeft, te (h)erkennen en vervolgens van daaruit mijn beslissingen te nemen. Aligned Action.

Human Design geeft intellectuele kennis over diversiteit, integriteit en onze unieke levenskracht. Het geeft een kaart van hoe wij ‘gewired’ zijn. Tegelijkertijd is de kaart, de bodygraph niet het leven of het lichaam zelf. De ervaring van deze inzichten en hoe zich dat in jouw leven, met jouw conditionering en afleiding manifesteert, maakt de informatie waardevol. Wat je in handen krijgt is een kaart en een kompas dat inzicht kan geven hoe de juiste stappen te zetten. Deze intellectuele kennis is dienend aan de fysieke vorm wanneer we steeds meer in lijn komen met hoe het voor ieder van ons bedoeld is. Want inmiddels weten we dat wanneer we veel stress ervaren, tegen onze natuur ingaan en ons ware diepere intrinsieke weten negeren, dat dat ons ziek kan maken.

Echter heeft de fysieke vorm ook behoefte aan andere ondersteuning door alles wat het gedurende het leven meemaakt. Onze uiterlijke omstandigheden hebben immers ook hun invloed op ons lichaam.

Om die reden zocht ik zelf naar iets om mijn fysieke lichaam sterker te maken en te houden. Zoals “summer bodies are made in winter”  is het ook nu al mijn verantwoordelijkheid om zo gezond en sterk mogelijk oud te worden. Vanuit mijn kennis van Human Design wilde ik wel iets dat tegelijkertijd mijn uniciteit eert, ondersteunt en versterkt. Dicht bij dé natuur en mijn natuur.

Ik vond, onderzocht en experimenteerde met twee natuurlijke wegen.

Het ene voornamelijk om mijn immuunsysteem te boosten. En wel met ruim 400%

Het andere voornamelijk voor emotionele en spirituele ondersteuning.

Deze heilzame combinatie, samen met mijn Human Design pad geven mij een gevoel van bescherming, groei en vertrouwen. Vertrouwen in mijzelf en vertrouwen in mijn lijf. Mijn bewustzijn groeit, terwijl ik mijn fysieke lichaam bescherm en sterk. Praktisch, logisch en holistisch voor Body, Mind & Spirit.

Ik gun jou dit ook!

Regelmatig organiseer ik Master Classes over Human Design & Gezondheid. Heb je interesse? Stuur me dan vrijblijvend een email, dan breng ik je op de hoogte wanneer er weer een Master Class plaatsvindt.