YOU START TREATING YOUR BODY. RIGHT
AND YOUR IMMUNE SYSTEM. IS BETTER

Een paar jaar geleden stuitte ik ook op informatie via twee zeer gewaardeerde Human Design collega’s die beide tot de eerste generatie studenten behoren van Ra Uru Hu, de grondlegger van het Human Design systeem. Een van hen is Martin Grassinger, natuurgeneeskundige (Heilpraktiker) en homeopaat met een zeer diepgaande, individuele en holistische kijk op welzijn en gezondheid, uiteraard ook vanuit een zéér diepgaand Human Design perspectief. Hij was voor Ra de ‘go-to’ om de doorgekregen informatie vanuit gezondheidsperspectief te ‘decoderen’ wat uiteindelijk heeft geresulteerd in o.a. het Primary Health System van Human Design.

Ons immuunsysteem is er voor alle aspecten van onze systeem. Of het nu gaat om infecties, allergieën, auto-immuunziekten of kanker. En zeker ook in deze tijd van COVID-19 of andere virussen die vast nog op ons af gaan komen. De meeste mensen geloven dat wanneer zij geen griep of verkoudheid oppakken dat zij een sterk immuunsysteem hebben. Dat is zeker niet altijd waar. Werken aan een goed immuunsysteem is een persoonlijke verantwoordelijkheid.

Inmiddels is duidelijk dat het verbeteren en verhogen van je T-cellen (het allereerste afweermechanisme van je immuunsysteem) enorm belangrijk is om gezond te zijn en te blijven. Moeder Natuur zorgt er van nature voor dat een ‘nieuwgeborene’ precies dat meekrijgt dat voor dat individu in die omgeving van belang is voor de overleving.

Met betrekking tot virussen en Covid-19 publiceerde het Erasmus MC: activeren van ‘opruimcellen’ net zo belangrijk als aanmaak van antistoffen. (Er zijn vele publicaties over virussen en de functie van T-cellen)

Ondanks dat ik zelf naar mijn gevoel een sterk en gezond immuunsysteem heb, wilde ik toch NU al investeren om mijn immuunsysteem zo sterk mogelijk te maken en te houden op de lange termijn. Want we hebben ten onrechte aangenomen dat met het verstrijken van de jaren ons immuunsysteem ook minder wordt. Dat hoeft dus zeker niet. Sinds ongeveer drie jaar ben ik aan het experimenteren met de informatie die Martin met me heeft gedeeld. Mijn fysieke systeem voelt sterker en daarbij geeft het veel vertrouwen dat ik mijn immuunsysteem zo sterk maak, dat het in de toekomst goed zal blijven functioneren en met mogelijk nieuwe en andere ‘aanvallen’ van infecties goed om zal gaan. Ik heb het gevoel dat ik werkelijk door een soort ‘schild buiten mij’ al ben beschermd. Ook hier werkt namelijk ons immuunsysteem.

Met alle negatieve factoren in onze omgeving vandaag de dag, is het hebben van informatie die elke persoon een individuele benadering geeft om de kracht van zijn of haar unieke immuunsysteem te optimaliseren niet langer iets dat persoonlijke voordelen heeft, het is inmiddels van VITAAL belang gebleken.

De ‘intelligentie’ in de producten van 4Life kan je zien als de dirigent van een orkest. Voor een goed samenspel van het orkest is het van belang dat de dirigent precies weet wanneer de Cello of de trompetten harder moeten spelen of de trombone of de violen juist wat mogen inhouden. De ‘intelligentie’ van de dirigent maakt de prachtige symfonie mogelijk.

Daarom kan je 4Life geen vitamine of mineraal noemen. Het is echt een intelligentie.

Moeder Natuur zorgt ervoor dat het via biest of moedermelk (of eigeel in het geval van vogels) het immuunsysteem van het nieuwe leven wordt ‘aangezet’. Precies zoals dat nodig is voor het innerlijke unieke nieuwe leven in zijn of haar unieke uiterlijke omstandigheden. Zo kan het immuunsysteem sterk genoeg worden om 99,9% van alle gevaren van buitenaf aan te vallen en op te ruimen.

HEALTH IS NOT VALUED.
UNTIL SICKNESS. COMES

Ik heb inmiddels ook gezien hoe deze producten mensen in mijn omgeving hebben geholpen bij het verbeteren van diverse ziektebeelden, allergieën en algeheel welbevinden.

Gezien mijn eigen persoonlijke ervaringen en ervaringen van mensen in mijn directe omgeving, heb ik Martin gevraagd of hij met mensen in mijn netwerk met enige regelmaat, in een private zoom conference, alles wil delen over de mogelijkheden en zijn scala aan ervaringen vanuit zijn eigen praktijk als gezondheidsdeskundige en Professioneel HD Analist en Teacher. En het is interactief, dus je kunt ook je eigen vragen stellen.

Hij biedt deze gratis en informatieve bijeenkomsten aan (engels-talig) en het zal dus gaan over de unieke individuele benadering van ons fysieke welzijn en onze gezondheid. Hij zal ook zijn inzichten delen over hoe dit verbonden is met onze individualiteit vanuit het Human Design perspectief. Ik heb zelf ervaren hoe het je leven kan veranderen.

Als dit bij je resoneert, als je je uitgenodigd voelt en je voelt dat je zo’n informatieve bijeenkomst niet wil missen, klik dan hier zodat ik je op de hoogte kan houden. Heb je vragen over jouw gezondheid en wil je niet wachten tot een volgende Master Class? Stuur me dan een email (ma****@ro*************.com) en ik neem contact met je op.