ROCK YOUR BUSINESS.
MET HUMAN. DESIGN

Ontsluier jouw unieke. business potentieel

Jij wil inzicht in je Business Potentieel vanuit je persoonlijk blauwdruk zodat je:

⊗ Gaat doen wat écht bij je past

⊗ Vanuit Aligned Action kunt (samen)werken en ondernemen

⊗ Vanuit overgave en vertrouwen weet dat correcte stappen leiden tot succes

⊗ Met meer inzicht in interactie bent met je team, business partners, coachees of andere zakelijke interacties

⊗ Als manager, coach of business partner het beste kunt halen uit de mensen met wie je werkt

⊗ Vertrouwt op hoe je beslissingen maakt die kloppend zijn voor jou en dus je business

⊗ Het gevoel van frustratie kunt omzetten naar voldoening

⊗ Niet (verder) uitgeput raakt van de weg die je bent ingeslagen, maar precies weet wat/ hoe dan wel

⊗ Weet hoe je dingen echt structureel kan veranderen zodat je niet (wéér) in een BURN OUT of BORE OUT belandt

Kortom: zo dat jij verantwoordelijkheid pakt over jouw Persoonlijk Leiderschap

Ontsluier jouw ware potentieel en leef een UNIEK leven!

⊕ Wil je voor jezelf voelen waar jouw potentie ligt?

⊕ Wil je inzicht in jouw Human Design (BG5) Carrière stijl om met vertrouwen je beslissingen te kunnen maken?

⊕ Wil je inzicht in de verschillende thema’s waar jouw innerlijke criticus op ‘aan’ gaat?

⊕ Wil je weten hoe jij uniek in je business staat?

⊕ Wil je inzicht in je afleiders? Je schaduwkanten en je potentiële wijsheid?

⊕ Wil je leren hoe je jouw energie aanspreekt en vóór je kunt laten werken?

⊕ Wil je leren hoe je het beste haalt uit de mensen met wie je (samen)werkt of die je coacht?

⊕ Kortom: wil je leiderschap pakken en je vertrouwen op je pad verdiepen?

Voor wie is deze training?

Deze Human Design in Business training is voor iedereen die persoonlijk en zakelijk leiderschap verder wil ontwikkelen en verdiepen.

* Als Business Owner, omdat je weet dat zakelijk succes begint bij jezelf
* Als Team Manager, een winning team is een team effort
* Als zakenpartner, omdat je weet dat 1 en 1 = 3
* Als (Business) Coach, omdat je jouw coachee ‘sky rocket’ wilt laten gaan
* Als werknemer, omdat je op zoek bent naar meer voldoening in wat je doet

Omdat we de hele dag met elkaar in interactie zijn, zal je in deze training alles terugvinden over alle Carrière Typen, Interactiestijlen, Beslissingsstrategieën, etc. Want het gaat er niet alleen om hoe het voor jou werkt, je doet het immers niet alleen. Wanneer je na enige oefening weet hoe het voor jou werkt en je uiteindelijk ook beter begrijpt dat een ander vanuit een andere ‘hard wiring’ werkt, kan je elkaars kwaliteiten accepteren, respecteren en optimaal inzetten en benutten. Zo komt het hele team, elke samenwerking, elke coachsessie in Aligned Action.

Met het werkboek, het begeleidende trainingsboek en de video’s en audio’s heb je alles in handen om het maximale uit deze training te halen. De ervaringen die we delen in de zoomsessies en de vragen die je kunt stellen zullen het proces helpen verdiepen.

Zo werk je niet alleen aan jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, maar zal je ook een inspiratie zijn voor vruchtbare samenwerkingen op ieder vlak.

Hi, ik ben Marije

In 2013 kwam Human Design op mijn pad en sindsdien heeft het me niet meer losgelaten. Het wakkerde het vuur in mij aan om mezelf op een dieper niveau te leren kennen en te ontdekken wat nu echt ‘van mij’ is (als Evaluator… )

Nu ben ik ook gedreven om jou inzicht te geven hoe je dichter bij je Zelf kan komen zodat je niet meer steeds vastloopt in je hoofd of in je leven. En onze business of ons werk is een immense spiegel voor je transformatieproces.

Wanneer jij je blauwdruk leert kennen, omarmen en leven kan jouw unieke potentieel zich moeiteloos ontvouwen. Jouw ‘hard wiring’ is waar ik mee werk! Ik geef je niet alleen de sleutels tot jouw persoonlijke missie en unieke potentieel zodat je meer voldoening, rust, succes en verwondering ervaart in alle facetten van je leven. Ook geef ik informatie, tips en inzichten hoe je het beste samenwerkt met anderen, hoe je het beste in elkaar (je team, collega’s, coachees) naar boven haalt. Bovenal ga je de diepte in door vragen, reflecties en opdrachten.

Door te ontdekken wat je lange tijd hebt genegeerd en vooral zelf te experimenteren of dit ook voor jou klopt zal je vertrouwen op de wetenschap dat ook jij hier een unieke bijdrage hebt en kan jouw ware missie – jouw Goud – zich ontvouwen! Je zal je business meer vanuit Aligned Action kunnen runnen, beslissingen worden meer kloppend en voldoening en succes zal kunnen gaan overheersen.

Als gecertificeerd Human Design Professional begeleid ik jou door de belangrijkste sleutels in je blauwdruk. Ik laat je op een logische manier zien waar je kracht ligt, wat vuilkuilen kunnen zijn en waar je potentie ligt voor wijsheid. Ik laat je contact maken met je persoonlijke interactiestijl, je besluitvormingsstrategie en je publieke rol, zodat je meer gemak en minder weerstand gaat ervaren. Ook ga ik in op het belang van Self Care by design. Dit, en nog veel meer! correct en holistisch!

Verbinding vanuit diversiteit en authenticiteit met een portie humor.

Wat kan je van de lessen verwachten?

♥ Les 1 – Introductie & informatie

 • Een goede training start met een goede voorbereiding en intentie. En natuurlijk, met het juiste begrip van jargon en achtergrond.

♥ Les 2 – De 9 functies

 • Inzicht in de 9 verschillende functies van jouw blauwdruk is van essentieel belang in Human Design in Business. Hoe werkt dit voor jou en hoe kan je herkennen of je de energie op de juiste manier inzet?

♥ Les 3 – Carrière Type & Persoonlijke Interactiestijl

 • De Carrière Types binnen Human Design hebben elk een eigen Persoonlijke Interactiestijl. Wanneer je dit toepast zal de weerstand in jezelf en vanuit je omgeving verminderen. Je leert dit van je eigen type, maar ook van de andere types. Dit bevordert het bewustzijn en respect voor elkaar in de onderlinge interacties.

♥ Les 4 – Besluitvormingsstrategie

 • Ben jij een ‘spontane, instinctieve’ beslisser? Of juist niet en is het beter voor jou om er (minimaal) een nachtje over te slapen? Vaar jij op je onderbuikgevoel of is de ratio jouw raadgever? Jouw blauwdruk onthult je Beslissingsstrategie. Maak correcte beslissingen voor Aligned Action.

♥ Les 5 – Assimilatie

 • Hoe neem jij informatie in en hoe verwerk jij de informatie het beste? Waar ligt in dit proces de valkuil voor afleiding en hoe kan je dat doorzien?

♥ Les 6 – Publieke Rol

 • Iedereen heeft een eigen unieke Publieke Rol, een manier hoe jij bijdraagt en de dingen doet. En elke rol heeft een eigen functie in het geheel. We zijn allemaal een combinatie van een bewuste en een onbewuste rol. Wat jouw Publieke Rol is en wat dit betekent in je business en samenwerkingen leer je in les 6.

♥ Les 7 – Rock Your Business

 • In je business, werk of coachpraktijk ben je ook in interactie met anderen en is het belangrijk te weten hoe je het beste uit jezelf én de ander kunt halen. Een succesvolle business bouwt op succesvolle relaties. Hoe werkt dit en hoe zet je het in ten behoeve van het succes van jouw business of praktijk?

♥ Les 8 – Self Care

 • Work hard, Play hard, Rest hard! Self care is onmisbaar om zakelijk succesvol te kunnen zijn. Self Care tips per Carrière Type voor een goede nachtrust, herstel en algehele conditie, affirmaties en andere tips om je unieke individuele immuunsysteem te sterk en gezond te houden.

Ontdek jouw unieke potentieel

Deze Human Design in Business verdiepingstraining gaat in op de belangrijkste inzichten voor het verdiepen van jouw unieke potentieel. De termen die zijn te vinden op jouw Human Design blauwdruk of chart zijn belangrijke wegwijzers. En jouw business is een grote spiegel van waar je staat. Deze training leert je de sleutels te vinden en wegwijzers te gebruiken op de reis naar de beste versie van jouw zelf, om jezelf (nog) beter te begrijpen en je persoonlijk en zakelijk leiderschap te versterken. Vanuit overgave en vertrouwen op jouw unieke persoonlijke Human Design blauwdruk. Een stevige en waardevolle Nederlandstalige online/offline Human Design in Business training die je ook meer laat begrijpen hoe de blauwdruk werkt van de mensen om jou heen. Zodat we met meer bewustzijn en respect met elkaar kunnen omgaan. Het beste uit elkaar naar boven kunt halen, en elkaars potentieel ten volle kunt inzetten en benutten. Goud waard, als je het mij vraagt…

Bij elke les zit een introductievideo. Luister deze voordat je aan de les begint. Verder ontvang je audiobestanden met informatie over de desbetreffende les. Deze kan je dus ook op een ander moment nog eens rustig luisteren. Je ontvangt een hardcopy werkboek en begeleidend trainingsboek. Alle informatie om het maximale uit deze training te halen. De live online sessies zijn er voor extra informatie en al je vragen. En als dat nog niet genoeg is ontvang je wekelijks een mail in je inbox met nog extra aanvullende inzichten of opdrachten.

Dit is wat je krijgt

In deze cursus begeleid ik jou met allerlei materiaal. Zo ontvang je:

♥ Werkboek – In dit hardcopy werkboek staan de opdrachten en meer informatie om jouw proces te ondersteunen
♥ Trainingsboek – Een hardcopy begeleidend Human Design in Business trainingsboek
♥ Video’s – Elke les wordt ingeleid met een video
♥ Audio’s – Ca. 2 uur aan audiobegeleiding. Deze audio’s geven informatie over het desbetreffende thema en de opdrachten
♥ Extra gifts – Laat je verrassen…
♥ Begeleiding – Live online groepssessies
♥ Rock Your Health – Extra Master Classes met inzichten voor het ondersteunen van je gezondheid vanuit HD perspectief

Rock Your Business.

Rock Your Business (start 7 september 2021)

 • Onbeperkt toegang tot de lessen
 • Video’s, audio’s en hard copy trainingsboeken
 • Zelfstandig en in eigen tempo de lessen doorlopen
 • Live online groepssessies
 • Master Classes Human Design & Gezondheid

€ 345,00 (excl. BTW) nu € 246,00 (excl. BTW)

We all reach a point of manifestation.
but we have different ways to get there

Na deze online cursus

⊕ Heb je inzicht hoe je jouw Business potentieel ontsluiert

⊕ Heb je inzicht in de werking van de functies in jouw blauwdruk

⊕ Heb je inzicht in je Carrière Type en hoe jouw energie het beste vóór je werkt

⊕ Weet je je besluitvormingsstijl en begrijp en respecteer je dat het voor iedereen anders werkt

⊕ Heb je meer inzicht in je patronen, overtuigingen en focus van je innerlijke criticus

⊕ Is het vertrouwen gegroeid in hoe jij informatie verwerkt en toegang krijgt tot JOUW waarheid

⊕ Heb je meer inzicht hoe je correcte beslissingen maakt voor Aligned Action vanuit overgave en vertrouwen op jouw Hoger Weten

⊕ Heb je de tools en inzichten in handen om het beste te halen uit je jezelf, je team, collega’s of andere mensen met wie je werkt als Coach of Manager of Business owner.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen, stuur me dan een berichtje!

Ik ben beginner op het Human Design / BG5 pad. Kan ik meedoen?
Ja, natuurlijk. De training is zo opgebouwd dat je op elk niveau kan instappen. En als iets toch niet duidelijk is kan je altijd een vraag stellen.

Hoe lang duurt de training?
De begeleidende audio’s en video’s komen gedurende 8 weken wekelijks vrij. Een werkboek en het begeleidende trainingsboek ontvang je ongeveer een week vooraf als hardcopy. Het kost tijd om vervolgens alles te integreren en vooral te onderzoeken en observeren. Je kan dit vervolgens helemaal in je eigen tempo doen. De informatie en de oefeningen kan je je leven lang blijven toepassen en aanscherpen.

Gaat de training in op mijn individuele Business blauwdruk?
Nee, dat is niet mogelijk. En voor deze training ook niet nodig. De sleutels die je in deze training ontvangt zijn de belangrijksten op jouw ontdekkingstocht. Wel kan een Business basisanalyse een mooie verdiepende aanvulling zijn.

Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?
Het doornemen van een module kost ca. 30min. Vervolgens gaat het vooral om integreren en experimenteren in het leven zelf. Op welk moment en hoe intensief je dat doet, dat bepaal je helemaal zelf.

Is de training in het Nederlands?
Ja, absoluut. Dit is de eerste Nederlandstalige online Human Design in Business training die op deze manier zoveel informatie en wegwijzers voor zelfontdekking bij elkaar brengt. Om zo jouw Business potentieel verder te verdiepen.

Ik heb al een basisanalyse gehad, is deze training dan voor mij?
Jazeker! Een basisanalyse geeft veel informatie over jouw persoonlijke chart. Deze training gaat in op juw Business potentieel en de vruchtbare interacties met de mensen met wie je samenwerkt. Met deze verdiepende training heb je extra sleutels in handen om ook echt praktisch ermee aan de slag te gaan en jouw experiment nóg waardevoller te maken. En om het beste te halen uit je relaties en je business. Dus ook als je al langer met HD aan het experimenteren bent zal deze training je zeker weer nieuwe inzichten geven.

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, je kunt in twee termijnen betalen. Stuur me een bericht als je van deze optie gebruik wilt maken. ma****@ro*************.com

Rock Your Business (start 7 september 2021)

 • Onbeperkt toegang tot de lessen
 • Video’s, audio’s en hard copy boeken
 • Zelfstandig en in eigen tempo de lessen doorlopen
 • Twee live zoom groepssessies
 • Master Classes Human Design & Gezondheid

€345,00 (excl. BTW) nu € 246,00 (excl. BTW)

Rock Your Business.