In deze periode komt er veel informatie op ons af. Via (sociale) media, de diverse platforms of (familie)app-groepen. Er is geen ontkomen aan. En ook wanneer je probeert uit de informatiestroom te blijven dan zal ook de nieuwe dagelijkse situatie je herinneren aan de realiteit van alledag.

We hebben allemaal, binnen de aangegeven kaders, onze eigen manier om met deze informatie en de veranderende wereld om te gaan. En dat is ook heel belangrijk. Want in deze tijd en in de veranderingen die nog komen gaan wordt het belangrijker dan ooit te voren dat ieder van ons zijn/ haar eigen waarheid leert herkennen.

De tijden veranderen en in de komende jaren zullen we steeds verder de verschuiving maken naar individualiteit en differentiatie. Je eigen uniciteit kennen, omarmen en leven zal van cruciaal belang worden. De tijd van aanpassen aan de homogene massa gaat in rasse schreden voorbij. Het wordt belangrijk dat we de instructies die in het vliegtuig worden gegeven strikt gaan opvolgen: zet eerst je eigen zuurstofmasker op, van daaruit kan je er beter voor de ander zijn. Zelfbekrachtiging en Zelfsturing zullen de sleutelwoorden zijn.

Vanuit allerlei benaderingen, of dit nu spiritueel of emotioneel wordt bedoelt, worden we in deze roerige tijden aangesproken om bij ons Zelf te blijven. Maar wat is dat dan? Wat is je Zelf en hoe herken je dan JOUW waarheid? Hoe kom jij tot Zelfbekrachtiging?

Het herkennen van je eigen waarheid is geen taak/zaak van de mind. Het is niet iets dat je met je gedachten vorm geeft, het is zelfs niet iets waar je gedachten ook maar iets over te zeggen hebben. Jouw waarheid is een fysieke aangelegenheid! Een fysieke helderheid in elk geven moment dat je het vertrouwen en de rust geeft om je in de juiste richting te bewegen, om de juiste beslissingen te maken. Niet omdat ‘iedereen’ het zo doet, maar omdat JIJ voelt dat het voor JOU klopt.

In Human Design spreken we van je strategie en autoriteit. Het Human Design Systeem geeft je jouw unieke kaart en een kompas waarmee je door het steeds veranderende landschap toch jouw weg kunt vinden. En dat is in deze tijd en in het tijdperk dat voor ons ligt de enige manier om vooruit te komen.

Ik ben gedreven om jou het inzicht te geven dat je nodig hebt over jouw kaart en jouw kompas, zodat ook jij klaar bent voor het steeds veranderende NU en je moeiteloos kunt bewegen op jouw pad. Niet vanuit angst en gedachten maar vanuit een rotsvast vertrouwen in JOUW waarheid. Voel je welkom als dit is wat jij wilt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan