SHOCK
Poort 51 – THE AROUSING


Shock bekrachtigt de richting van Liefde

Het vermogen om te reageren op chaos en shock door herkenning en aanpassing. De competitieve kracht en gedrevenheid om als eerste in de leegte te stappen.

Poort 51 is de poort van Shock. Individuele bekrachtigende energie, om het Hoger Zelf te initiëren. Het is competitief, als eerste naar het Zelf. Beter, nieuw, een meester worden in deze materiële wereld, liefde voor het leven zelf. De kracht van het hart, mits correct, heeft het vermogen en de moed om shock en intense angst en prikkeling te weerstaan.
Het vergt immers grote moed van een vogel die het nest verlaat, om nog zonder dat hij het ooit heeft gedaan, zijn vleugels uit te slaan en de veilige tak te verlaten.

Echter, wanneer het competitie is zonder hoger doel, zonder correct te zijn, dwaas, dan ligt hier de potentie voor roekeloosheid op de loer, dat het hart kwetsbaar maakt – zowel het fysieke als het spirituele hart. Of en wanneer je de strijd aangaat is geen keuze van de mind. Het is aan je strategie en autoriteit om te bepalen welke competitie correct is, welke het hart zal versterken, aan welke jij op een gezonde manier je wilskracht kunt geven.

The gem can not be polished without friction, nor man perfected without trials – Confusius

Vernieuwing komt door het onverwachte, stilstand wordt opgeschrikt door het onverwachte. Zo komen we verder, als mens, als spirit, in de materiële wereld.


Facebook


Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan