GROEI –
Poort 42 Increase


Het doel is de weg zelf

De uitbreiding van middelen die ontwikkeling van potentieel maximaliseren. Het hart van groei ligt in de voltooiing van de cyclus.

Poort 42 is de poort van voltooiing. De sacrale response voor groei en ontwikkeling. De energie om een cyclus te volbrengen zolang groei en ontwikkeling mogelijk is.

Ware groei en ontwikkeling zit in het pad zelf. De ervaring is wat wij kunnen delen met en ten behoeve van het collectief. Enkel op basis van de correcte beslissing ervaar je precies dat wat voor jou bedoeld is. Met de acceptatie dat de enige contante in het leven verandering is. De evolutie is het cyclische proces van groei, ontwikkeling en voltooiing.

“Voor alles wat je wint verlies je iets. Voor dat wat je verliest win je iets.”

Increase is de sacrale energie die, indien correct, ingezet kan worden voor het proces van groei. Hoe meer energie, hoe meer middelen we inzetten, hoe meer de ontwikkelingsmogelijkheden kunnen worden uitgebreid. Het proces is voltooid wanneer er geen potentieel voor groei meer is. Dan kan er een nieuwe cyclus starten op basis van Strategie en Autoriteit.

Kan jij zien dat het ware doel de weg zelf is?
Kan jij ervaren wanneer genoeg genoeg is en een proces klaar is. Of hou jij te lang vast met alle frustratie van dien en mogelijk depressie als gevolg?


Facebook


Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan