DOORBIJTEN – Poort 21 De Jager


Kracht en Wil

Het gerechtvaardigde en benodigde gebruik van kracht om opzettelijke en volhardende bemoeienis te overkomen. Kracht wordt vervuld door controle over de omgeving op te eisen.

Poort 21 is de poort van de jager. Een poort vanuit het hartcentrum, waar het o.a. gaat over het materialiseren van waarde, wilskracht, doorzettingsvermogen. Het hebben van controle over de omgeving of een situatie is een absolute must wanneer je deze gate in je design hebt. Je hebt een broertje dood aan alles en iedereen die jou probeert te controleren of over je schouder meekijkt. Zelf controle hebben over je (materiele/ eigen) waarde is wat je naar succes leidt en wat de tribe/ de stam helpt te overleven. Want dat is waar het om gaat. Niet over controle over anderen, niet voor persoonlijke gewin of verborgen agenda’s, maar in dienst staan van de ander op je eigen manier.

Biting Through is een projector poort, dus het is belangrijk dat je wordt (h)erkend voor je wijze van wilskracht en controle en je kunt dit vervolgens correct inzetten op basis van je strategie en autoriteit.

Honest differences are often a sign of progress. – Mahatma Ghandi

Wilskracht is nodig voor het gewenste resultaat. Volhouden ondanks tegenslag, het bereiken van een bepaalde mate van gelaagdheid en diepgang zal uiteindelijk de eenheid en dienstbaarheid brengen, het succes voor de betrokken groep. Er zit een wederkerigheid in. Jij kan je inzet een doorzettingsvermogen inzetten wanneer de ander zich aan zijn kant van de deal houdt. Naar elkaar luisteren en elkaars intenties helder op tafel hebben brengt het benodigde succes en kan vooruitgang worden geboekt.


Facebook


Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan