MENINGEN
Poort 17 – FOLLOWING


Gegrond in detail

De eeuwenoude wet dat zij die wensen te heersen moeten weten hoe te dienen. De formule voor expressie structureren. Visuele fixatie op de patronen en deze op de toekomst projecteren.

Poort 17 is de poort van meningen. Hier wordt de mening gevormd, een logisch werkbaar concept die onze toekomst kan waarborgen. Er ligt druk op om onze mening gestructureerd en in detail vorm te geven en naar buiten te brengen.  Poort 17 is visueel georiënteerd en hoe vaak is het lastig om dat wat we voor ons zien ook logisch in woorden uit te drukken…

Wanneer we ons dan ook laten leiden door onze niet zelf mind, zullen niet de juiste mensen volgen. Echter, wanneer we het hart volgen zijn we in staat om authentiek te leiden.  Hier ligt het potentieel . Wanneer het je lukt om je mening, dat wat jouw leidt logisch en gestructureerd naar buiten te brengen, met anderen te delen, of beter nog – door zelf het goede voorbeeld te geven, kan de angst voor de toekomst gerust worden gesteld, kan worden verbeterd wat eerst niet werkte. Volgens logische patronen en experimenten kunnen we ons vervolgens verder ontwikkelen en onze vaardigheden continue verbeteren. Zo ontstaat enthousiasme, het volgen van het hart.

“Daar waar enthousiasme is, zullen anderen volgen” – anoniem


Facebook


Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan