HOGER WETEN
Poort 2 – The Receptive


De chauffeur

Ontvankelijkheid als primaire basis voor respons. De wortel van actie. Houdt ons in de illusie van afgescheidenheid.

Poort 2 is de Ontvankelijke, de zetel van ons Hoger Weten, de bestuurder van onze vorm, ons lichaam. Het is een individueel hoger weten, ontvankelijk voor het onbekende om het de weg te laten wijzen. Iedere vorm, ieder mens is uniek, met een unieke reis en een unieke richting. Het Hoger Zelf, de chauffeur van je lichaam weet precies waarheen je op weg bent, wat je te doen hebt en wat er voor je op die weg ligt om te zien.

Wanneer je open kunt zijn, ontvankelijk voor wat het leven brengt en je respons hierop kunt afstemmen, zal dat je unieke Zelf bekrachtigen en wordt het mogelijk om vol bevrediging en overgave te werken en het leven aan te gaan. Het is door stil te zijn dat je de fluisteringen van de inspiratie kunt ontvangen.

Het is de muze van de kunstenaar. En ieder van ons is een levenskunstenaar. Wanneer je de moed hebt om stil en ontvankelijk te zijn en te luisteren naar wat het Hoger Zelf je influistert en daarnaar te handelen, dan pas zal je in staat zijn om de mooiste unieke dingen te creëren.

Wat maakt jou stil? Wat maakt jou ontvankelijk voor de fluisteringen van je Hoger Zelf? Weet jij je bron voor inspiratie te vinden?


Facebook


Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan