YOUR BODY. IS YOUR TEMPLE. KEEP IT PURE AND CLEAN
FOR YOUR SOUL. TO RESIDE IN

*** Het is op dit moment niet mogelijk een persoonlijke oil blend aan te schaffen. De blends per type kan je binnenkort vinden op de instagrampagina @rockyouroils ***

Sinds geruime tijd heb ik de heilzame werking ontdekt van etherische olie en de ondersteuning die dit kan brengen op je pad van emotionele en spirituele bewustwording en groei.

De informatie van Human Design werkt op celniveau. Ons lichaam regenereert in cycli van 7 jaar. Dat betekent dat het proces van de-conditioneren ook gaat in cycli van 7 jaar. Human Design is géén quick fix, dus haast je langzaam! Dat is misschien wel het allerbelangrijkste! Het lichaam bouwt zich zo steeds meer op vanuit cellen met nieuw bewustzijn die meer en meer in Alignment zijn met jouw Soul Mission, wanneer jij ook echt met het Human Design experiment aan de gang gaat.

De moleculen uit hoogwaardige etherische oliën zoals de oliën van Young Living Essential Oils zijn zo klein, dat zij ook tot in de cel doordringen om daar hun (spiritueel en emotioneel) helende werking te doen. Dat maakt de oliën van Young Living uitermate geschikt als ondersteuning van jouw unieke proces.

Etherische oliën worden al duizenden jaren voor velerlei doeleinden gebruikt. Zoals vele min of meer recent her-ontdekte natuurgeneeswijzen, wordt de vroegste kennis van de aromatherapie bij de Chinezen gevonden en wel 4500 v.Chr. In die tijden vormde het zelfs de hoofdschotel van de geneeskunde aldaar. Daarna heeft het zijn weg gevonden naar India, Egypte, Griekenland en de Romeinen. Young Living wil deze oude traditie graag delen en mensen kennis laten maken met een wereld waar ze wellicht nooit van durfden dromen.

Zuivere etherische oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie en koudpersen, zijn dan droge kruiden en ze leveren snelle en effectieve resultaten. Wanneer je een flesje etherische olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen. De olie kan verstoven, geïnhaleerd, op de huid of bij een massage gebruikt worden.

Spiritueel en emotioneel. bewustzijn

Wierook en etherische oliën van planten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in religieuze en spirituele ceremonies. Ze helpen het triviale te overstijgen en verbinding te maken met iets groters. Een perfecte ondersteuning dus voor emotionele en spirituele heling en groei. Zeker wanneer je het pad van Human Design en bewustwording loopt, kan er zich van alles aan de oppervlakte aandienen. Creëer spiritueel en emotioneel bewustzijn en groei door meditatieve, versterkende etherische oliën te verstuiven, verdunnen of op je polsen, voeten en achter je oren aan te brengen.

Resoneert dit bij je? Voel je dat etherische olie en middel van de natuur kan zijn om (beter) in contact te komen met jouw natuur? Dan heb ik nog iets leuks voor je.

Ik heb mijzelf geopend voor de frequenties van de Human Design Types en de etherische oliën van Young Living met de intentie om fijne blends samen te stellen die per type ondersteunend kunnen werken. Voor mij persoonlijk merk ik bijvoorbeeld dat de Reflector Blend mij helpt om mijzelf eraan te herinneren me niet mee te laten slepen in de energie van anderen. Het fungeert als het ware als een anker en houdt me bij mijzelf. Tijdens meditatie, een drukke dag met afspraken of een moment van rust tussendoor.

Rol de olie eens op je polsen, achter de oren of bijvoorbeeld op de slapen. Voel wat je prettig vindt in het moment. Alleen al ruiken aan het flesje herinnert je aan je eigen proces. Het kan voor ieder persoon verschillen wat de ervaring met de olie is.

Na je bestelling, wanneer ik je gegevens heb ontvangen tune ik nog in op jouw persoonlijke design om te bepalen of er nog een extra, persoonlijk voor jouw design, olie aan de roller kan worden toegevoegd.

Wat ontvang je bij aankoop van dit product:

  • E-book met het recept om de Human Design Type Blend zelf samen te stellen
  • Uitleg over de betreffende oliën die in de blend zitten en uitleg over je Human Design Type
  • De link waar je (een van) de oliën via Young Living zelf kunt bestellen (heb je ze al in huis, dan kan je natuurlijk de blend direct maken)
  • Lege olie-roller en een klein extra presentje

Na je bestelling stuur je mij je geboortegegevens toe. Op basis daarvan tune ik samen met mijn biotensor in op jouw design. Ik geef in jouw e-book aan welke olie jou persoonlijk nog extra kan ondersteunen en hoeveel druppels je eventueel aan de blend kunt toevoegen. en dat allemaal voor slechts €7,95

Je ontvangt het e-book met de persoonlijke olie voor jouw design binnen 4 dagen in je inbox. Niets ontvangen? Check dan je spam- of reclamefolder. De lege olie-roller en een klein extra presentje stuur ik per post aan je op. Vergeet dus niet je adresgegevens bij de bestelling in te voeren.

Zelf vind ik het heel fijn om een olie in een diffuser te gebruiken wanneer ik werk en me wil concentreren.

Wanneer ik rust en tijd heb voor wat extra Self Care en wat intuïtief wil schrijven of mediteren, pak ik vaak op gevoel een olie die passend is voor dat moment en een edelsteen die mij ‘roept’. Of ik gebruik mijn amethist bio-tensor om me de weg te wijzen.

Ik begin met een druppel olie in mijn linker handpalm en wrijf vervolgens beide palmen zacht tegen elkaar aan. Met een fijne muziek of geleide meditatie op de achtergrond adem ik de aroma diep in en laat met de uitademing spanning en niet-helpende gedachten los. Ik herhaal dat 3 tot 5 keer. Vervolgens leg ik ook de edelsteen in mijn linker handpalm en plaats de rechterhand er als een kommetje bovenop. Zo luister ik, lettend op mijn ademhaling, rustig de meditatie of muziek. En wanneer het goed voelt en ik de helende energieën voel, start ik met schrijven. Het maakt niet uit wat er komt, alles is goed, dat maakt het zo fijn. Vaak komen er mooie inzichten uit voort, maar rust en ontspanning geeft het sowieso. Heerlijk!

Young. Living Essential Oils

De zuiverheid, hoogwaardigheid en integriteit voor mens en natuur maken Young Living een marktleider en pionier op hun gebied. Alles is vrij van schadelijke hulpstoffen en het streven is een gezondere leefomgeving voor natuur, mens en dier. Wie wil dat nu niet? Naast de heilzame werking voor lichaam en geest levert Young Living producten waarmee je chemische (drogisterij) artikelen in je keuken- of medicijnkastje kunt vervangen. De kwaliteit wordt gegarandeerd door hun eigen boerderijen en het Seed to Seal proces. Young Living biedt dit allemaal en meer…

Seed to Seal

Vanaf het zaadje tot aan het eindproduct in fles of pot wordt het gehele proces onderworpen aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen. Gegarandeerd! En door geen concessies te doen over de kwaliteit, garandeert Young Living A-grade (therapeutica grade) olie.

Groot assortiment

Niet enkel essentiële oliën, maar ook beauty & health producten. Van supplementen naar make-up. Van schoonmaaklijn naar dieren ondersteuning. Zo wordt niet alleen ons emotionele en spirituele welzijn gezuiverd, maar worden meerdere onderdelen in ons leven meuk-vrij.

Foundation

Wat ik zelf minstens zo belangrijk vindt is een sociaal-maatschappelijke verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een mooiere wereld voor natuur, mens en dier. En Young Living wenst een mooiere en gezondere wereld voor iedereen. De non-profit organisatie Young Living Foundation helpt de kansarmen, slachtoffers van human trafficking en overlevenden na natuurgeweld.

En zo is er meer te noemen…

Er zijn vele redenen die de keuze voor Young Living een natuurlijke keus maken voor mij. Als je daarover wilt lezen, kijk dan op de website van Young Living.

Rock Your. Oils

Omdat de moleculen in de etherische oliën van Young Living tot in de celkern doordringen, kunnen ze daar hun helende werking doen. Dat maakt de combinatie met de kennis van je design extra waardevol. Je kunt voor jezelf kijken welke centra extra aandacht verdienen. Waar zijn je valkuilen het grootst? Waar neemt de niet-zelf Mind nog te vaak het roer over?

Wellicht dat onderstaand schema je helpt om een passende olie te vinden. Pas ook hier je strategie & autoriteit toe om te bepalen wat goed is voor jou. Wil je deze of andere olie bestellen, stuur me dan even een berichtje.

Het is ook mogelijk dat ik op basis van jouw persoonlijke design ga intunen welke oliën specifiek voor jou op dit moment de juiste ondersteuning bieden. Heb je hierin interesse? Stuur me dan een berichtje, dan kan ik je meer informatie sturen.

Rocks And. Oils

Edelstenen/ mineralen en etherische olie gaan heel goed samen; vloeibaar en vast, zacht en hard, koud en warm. Beide dragen ze de essentie en de frequentie van de natuur in zich en hebben ze de potentie om jouw frequentie te helpen verhogen. Wist je dat ook elke steen en olie een poort heeft? Poort 25, de poort van Onschuld en Universele Liefde . Zelf vind ik het fijn om me op deze manier met de/mijn natuur te kunnen verbinden, ook als ik even niet naar bos of zee kan.

De frequentie van edelstenen en mineralen hebben een natuurlijke resonantie met de poorten in ons Design en dus ons DNA. Van de 99 stenen in de Human Design Self Care gids (binnenkort beschikbaar) wordt gezegd dat zij het originele Engelenalfabet der Materie vormen, want het was volgens de legende uit deze mineralen en elementen dat de Schepper de aarde, de dieren en de mens creëerde. En de heilzame werking van bloemen, planten en kruiden is alom bekend en bewezen. Er zijn vele natuurlijke remedies voor allerhande kwalen en klachten. De energie van edelstenen en mineralen kunnen deze werking weer verder ondersteunen. Het is met recht een Magic Duo.

In de Human Design Self Care gids vind je een schat aan informatie over hoe je jouw Body, Mind en Spirit kunt ondersteunen. Er zijn vele wegen richting het pad van persoonlijke groei en bewustwording. De holistische informatie van Human Design draagt een schat aan wetenschappelijke informatie in zich vanuit verschillende stromingen. Combineer dit met de Universele kracht van de natuur en je bewustzijn en inzichten kunnen zich verder verdiepen. Deze gids wordt momenteel met veel liefde aan gewerkt en komt binnenkort beschikbaar. Wil jij zeker zijn van een exemplaar, stuur me dan vast een berichtje.