CONNECT ME

Wat leuk dat je interesse hebt in de introductie-zoom op woensdag 10 april om 20:00u. Ik geef deze Zoom samen met de vriend van mij die mij introduceerde en zelf veel ervaring heeft met nieuwe financiële oplossingen.

LET OP: vul het formulier onderaan de pagina in, zodat ik je de Zoom-link kan toesturen.

* * * * *

Het is mooi te horen dat ook jij jouw financiële toekomst serieus neemt of op zijn minst nieuwe mogelijkheden wilt ontdekken.

Human Design laat zien dat we in de toekomst op niemand anders kunnen vertrouwen dan onszelf. Zorgvuldig opgebouwde systemen zullen er over een x-aantal jaar niet meer zijn. Er rommelt al genoeg in het bankwezen en de pensioensector. We kunnen zien dat er kleinere en grotere scheuren beginnen te ontstaan. De transits die we met de Global Shift in 2027 tegemoet treden laten o.a. zien dat we voor onze overleving (en dus ook onze financiële overleving) ons hebben los te maken van de ‘bestaande systemen’, van de ‘georganiseerde systemen’ en op correcte wijze onze eigen individuele weg hebben te vinden.

Om het systeem te veranderen moeten we onze ideeën veranderen

Wat mij betreft is het belangrijk om zelf, waar mogelijk, regie te krijgen en te houden over onze financiën. De wereld verandert in rap tempo en wat mij betreft beter ‘sooner than later‘ is het belangrijk op de veranderende wereld te anticiperen. Om die reden hebben wij als gezin zoals ze dat noemen ‘ons risico gespreid’.

Het project waar ik je op 10 april heel graag meer over wil vertellen is een van de dingen waarin wij als gezin met een relatief klein bedrag participeren. Waarom?

  • Omdat het bijdraagt aan belangrijke oplossingen voor een eerlijke en transparante toekomst
  • Omdat het de mogelijkheid heeft om op een passieve manier bij te dragen
  • Omdat het een reële kans biedt om in een zeer vroeg stadium mee te profiteren van de potentiële groei
  • Omdat de compliance van deze organisatie heel hoog is (betrouwbaarheid)

Te mooi om niet met je te delen! Want het veranderen van systemen doen we samen en anders had je misschien nooit hiervan gehoord.

Als je de Zoomlink wilt ontvangen en meer wilt horen, laat dan hieronder je gegevens achter.