HUMAN DESIGN. MEETS BOSNIA

 

Human Design & de Bosnische Piramides

Het mag toch weer gebeuren… Van 7 tot 14 juni 2024 organiseer ik (in samenwerking met Ira Nagel) nog eens een fantastische Human Design reis naar Bosnië.

De details in het kort

Data                      7 – 14 juni 2024
Groepsgrootte     8 deelnemers
Thema                  Liefde & Relaties vanuit Human Design perspectief
Vergoeding          €965,00

Dit is inclusief 7 overnachtingen in een tweepersoonskamer, 7x ontbijt en een tweede maaltijd, transfer en transportkosten, entree van diverse bezienswaardigheden. De vlucht naar Sarajevo is niet inbegrepen.

Accommodatie is in een huis dat bestaat uit twee appartementen. Elk appartement is voor 4 personen. De kamers zijn tweepersoonskamers met elk twee eenpersoonsbedden.


Deze reis kan ik niet organiseren zonder Ira Nagel. Ira is als spiritueel ondernemer, na een lang proces van voorbereiding en (administratieve) obstakels in 2022 naar Bosnië geëmigreerd. Ze heeft een huis en B&B laten bouwen en haar Namasté Café in Den Haag verruild voor Namasté B&B in Visoko, met uitzicht op de piramides.

Haar liefde voor en kennis over de mooie krachtplekken in Bosnië is ongeëvenaard en Ira zal ons begeleiden tijdens onze bezoeken naar deze krachtplekken en bronnen die we gedurende de week zullen bezoeken. Ook zal Ira ons gedurende de week begeleiden naar de krachtplek in onszelf voor middel van meditatie- en inzichtsessies.

 

 

Zoals gezegd zal gedurende de week het thema Liefde & verbinding vanuit Human Design perspectief worden bekeken. Elke dag wanneer dat in het programma past zullen we hier op (interactieve) wijze tijd besteden. Wat is jouw ‘taal’ voor een gezonde relatie met jezelf en anderen? We wisselen de Human Design sessies af met al het moois dat Bosnië te bieden heeft.

De begeleiding ter plaatse zal dus worden verzorgd door de bevlogen Ira Nagel.

Deze Human Design reis langs de Bosnische krachtplekken is niet zozeer een reis waarbij je monumenten bezoekt. Het is een reis waarbij we ons verdiepen in het thema Liefde & Relaties vanuit de Human Design. En natuurlijk bezoeken we de Bosnische energieplekken en portalen zodat je daar zelf de energie ervaart. Je zult merken dat je op deze energieplekken sneller in een diepe meditatie of trance zult komen. Je zult totaal opgeladen van de hoge energie weer terugkeren naar Nederland ondanks dat je veel zult lopen en ervaren.

Het programma

Human Design BosniëMaandag 7 juni 2024

Aankomst op de luchthaven en transfer naar Visoko en installeren in de accommodatie.

Namiddag: Bezoek aan het ondergrondse tunnel labyrinth Ravne, een fascinerend complex netwerk van doorgangen, kruispunten, kamers en ondergrondse waterreservoirs.

 

 

8 juni – 13 juni

Deze dagen zijn allemaal een mix tussen bezichtigingen, bezoek aan krachtplekken, meditatie en andere mooie ervaringen en Human Design. Afhankelijk van het weer en de toegankelijkheid van de diverse plekken, kan het programma per dag iets anders verlopen. Het is in elk geval de bedoeling dat we de volgende plekken gaan bezoeken:

 • Piramide van de Maan
 • Piramide van de Zon
 • Piramide van de Draak
 • Bezoek aan Sarajevo en daarna waterval (hele dag)
 • De stenen bollen van Zavidovici (hele dag) en de warmwaterbronnen Piramide van de Liefde
 • Het ondergronds tunnel labyrinth Ravne

14 juni 2024

Indien de tijd van de vluchten het toelaat, nog een laatste keer opladen in de tunnels van Visoko.

De transfer naar de luchthaven van Sarajeco en vertrek naar Nederland.

*****

Veganistisch eten is erg moeilijk in ons Bosnische onderkomen en in heel Bosnië trouwens. Veel gerechten zijn met dierlijke producten, maar 100% biologisch dus heel gezond.  Neem weinig bagage mee (wel zwemkleding), bij voorkeur een cabine-rolkoffer. Die moet je wel bijboeken want de in de vliegtuigcabine is slechts een computertas gratis toegestaan.
De retourvliegreis met Wizz Air (vanaf Eindhoven) kost je zo’n € 250 (met bagage).

INCLUSIEF

 • 7 nachten o.b.v. gedeelde tweepersoonskamer met stevig Bosnisch ontbijt en avondmaal (het eten is heerlijk in Bosnië!). Lunchen doen we in een restaurantje (niet inclusief) of je kunt een extra broodje smeren bij het ontbijt en meenemen.
 • De accommodatie is gelegen in de natuur en heeft beperkt Wifi (je kan een extra bundeltje of een Bosnische toeristen SIM-kaart kopen als je toch goed internet wil hebben).
 • Transfer van/naar de luchthaven
 • Begeleiding en programma met Marije en Ira
 • Entreegelden en transport ter plaatse.

 EXCLUSIEF

 • Vliegreis Eindhoven-Tuzla-Eindhoven
 • Lunch (of diner – afhankelijk van het programma van de dag)/snacks/koffietjes/drankjes tussendoor, reis- en  annuleringsverzekering
 •  Uitgaven van persoonlijke aard

Praktische informatie

 • Wij kijken naar de groepssamenstelling en verdeling mannen/vrouwen i.v.m. gedeelde 2-persoonskamers.
 • Er zijn geen 1-persoonskamers beschikbaar.
 • Neem goede wandelschoenen mee of gympies mee met profiel.
 • Goed ter been zijn is noodzakelijk, je bent in heuvelachtig/bergachtig gebied. Je hoeft geen topconditie te hebben, maar je dient wel goed ter been te zijn.
 • Qua souvenirs kun je prachtige kristallen kopen. Neem evt. kleding mee die je achter kunt laten zodat je souvenirs mee terug kunt nemen.
 • Afhankelijk van het weer of onverwachte omstandigheden kunnen we schuiven met het programma en wat dagen omdraaien.

Boekingsvoorwaarden voor deze reis

 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van annuleringsverzekering voor deze retraite. Een reisverzekering is verplicht voor deelname aan deze reis.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. Een paspoort moet bij binnenkomst in Bosnië nog minimaal drie maanden geldig zijn, anders wordt er geen toegang verleend. Controleer dit goed voor vertrek!Het zelf afsluiten van een reisverzekering is verplicht om deel te kunnen nemen aan de reis, zodat je altijd een beroep kunt doen op je reisverzekering.

Leeftijd
Alleen boekingen van personen van 18 jaar of ouder worden in behandeling genomen.

Minimum deelname
Voor deze retraite geldt een minimum en maximum aantal deelnemers van acht personen.

Er zijn op dit moment nog 4 plekken beschikbaar voor deze mooie reis.

Indien je wilt deelnemen aan de reis, stuur dan een email aan marije@marijevanderlaan.nl

Na aanmelding ontvang je een factuur. Je deelname is definitief bevestigd na betaling van de factuur.

LET OP: BOEK NOG NIET DIRECT JE VLUCHT. De reis gaat door wanneer er 8 deelnemers zijn. Je ontvangt bericht wanneer de groep compleet is om je vlucht te boeken (of andere reisplannen te maken indien je bijvoorbeeld met de auto wilt gaan).

Ira en ik kijken er enorm naar uit om deze reis te organiseren. Het kan niet anders dan een hele bijzondere ervaring worden.

Met liefdevolle groet,

Marije