HUMAN DESIGN. MEETS BOSNIA

 

Human Design & de Bosnische Piramides

Het is een droom die werkelijkheid wordt… Van 5 tot 12 juni 2023 organiseer ik (in samenwerking met Ira Nagel) een Human Design reis naar Bosnië.

De details in het kort

Data                     5 – 12 juni 2023
Groepsgrootte     8 deelnemers
Thema                  Liefde, Seksualiteit & Relaties vanuit Human Design perspectief
Vergoeding          €850,00

Dit is inclusief 7 overnachtingen in een tweepersoonskamer, 7x ontbijt en diner, transfer en transportkosten, entree van diverse bezienswaardigheden. De vlucht naar Tuzla is niet inbegrepen.

Accommodatie is in een huis dat bestaat uit twee appartementen. Elk appartement is voor 4 personen. De kamers zijn tweepersoonskamers met elk twee eenpersoonsbedden.


Deze reis kan ik niet organiseren zonder Ira Nagel. Ira is als spiritueel ondernemer, na een lang proces van voorbereiding en (administratieve) obstakels in 2022 naar Bosnië geëmigreerd. Ze heeft een huis en B&B laten bouwen en haar Namasté Café in Den Haag verruild voor Namasté B&B in Visoko, met uitzicht op de piramides.

Haar liefde voor en kennis over de mooie krachtplekken in Bosnië is ongeëvenaard en Ira zal ons begeleiden tijdens onze bezoeken naar deze krachtplekken en bronnen die we gedurende de week zullen bezoeken. Ook zal Ira ons gedurende de week begeleiden naar de krachtplek in onszelf voor middel van meditatie- en inzichtsessies.

 

 

Zoals gezegd zal gedurende de week het thema Liefde & verbinding vanuit Human Design perspectief worden bekeken. Elke dag zullen we hieraan tijd besteden. Wat is jouw ‘taal’ voor een gezonde relatie met jezelf en anderen? We wisselen de Human Design sessies af met al het moois dat Bosnië te bieden heeft.

De begeleiding ter plaatse zal dus worden verzorgd door de bevlogen Ira Nagel.

Deze Human Design reis langs de Bosnische krachtplekken is niet zozeer een reis waarbij je monumenten bezoekt. Het is een reis waarbij we ons verdiepen in het thema Liefde & Relaties vanuit de Human Design. En natuurlijk bezoeken we de Bosnische energieplekken en portalen zodat je daar zelf de energie ervaart. Je zult merken dat je op deze energieplekken sneller in een diepe meditatie of trance zult komen. Je zult totaal opgeladen van de hoge energie weer terugkeren naar Nederland ondanks dat je veel zult lopen en ervaren.

Het programma

Maandag 5 juni 2023

Aankomst in de morgen op de luchthaven van Tuzla (of je komt zelf per auto naar Visoko) en transfer naar Visoko. Onderweg stoppen we bij een traditioneel restaurant voor koffie en lunch. De prijzen zijn nog gunstig in Bosnië en dat maakt het nog leuk om er eens te trakteren!

Aankomst in Visoko, installeren in de accommodatie.

Namiddag: Bezoek aan het ondergrondse tunnel labyrinth Ravne, een fascinerend complex netwerk van doorgangen, kruispunten, kamers en ondergrondse waterreservoirs.

Diner in accommodatie of buiten de deur.

Dinsdag 6 juni 2023

Na een Bosnisch ontbijt in de ochtend duiken we in Human Design met Marije. Vrije tijd om te lunchen.

15:00 uur: bezoek aan de Tumulus met Ira waar we een vruchtbaarheidsritueel doen. Daarna verder naar de Maanpiramide voor heling en activatie van de vrouwelijke energie en barbecue diner en vuurceremonie op de Maanpiramide.

Woensdag 7 juni 2023

Deze dag staat in het teken van de grootste en oudste piramide op Aarde: de Piramide van de Zon. Bezoek aan de excavation site. Uitleg van een gids. Daarna naar de top van de Piramide van de Zon. We bespreken en ervaren de sterke energie van de zonnepiramide (50000 Bovis-waarde). Koffiepauze bij oma op het plateau.
Wandelend terug naar de accommodatie.

In de middag duiken we verder in Human Design met Marije.

Donderdag 8 juni 2023

Tot de lunch Human Design met Marije.

Vrije tijd om te lunchen.

Na het diner vertrekken we naar de natuurwarmwaterbronnen (avond).

Vrijdag 9 juni

Na het Bosnisch ontbijt vertrekken we naar de Draakpiramide waar we de energieën van de zon en de maan in balans brengen. Tevens is hier de gelegenheid om de Bosnische kristallen te kopen.

Vrije tijd om te lunchen.

Namiddag: Human Design met Marije.

Zaterdag 10 juni 2023

Vandaag gaan we op pad en rijden een schitterende route naar de waterval in een heel oud bos om te baden en te koelen. Stromend helder water heeft een hoge frequentie en is uitstekend om jezelf op te laden en je frequentie te verhogen.

Zondag 11 juni 2023

Bosnisch ontbijt

Bezoek voor geleide meditatie met Ira en regeneratie aan de Ravne tunnels, souvenirs kopen. Vrije tijd om te lunchen.

Human Design met Marije.

 

12 juni 2023

In de vroege morgen transfer naar de luchthaven van Tuzla en vertrek naar Nederland.

*****

Veganistisch eten is erg moeilijk in ons Bosnische onderkomen en in heel Bosnië trouwens. Veel gerechten zijn met dierlijke producten, maar 100% biologisch dus heel gezond.  Neem weinig bagage mee (wel zwemkleding), bij voorkeur een cabine-rolkoffer. Die moet je wel bijboeken want de in de vliegtuigcabine is slechts een computertas gratis toegestaan.
De retourvliegreis met Wizz Air (vanaf Eindhoven) kost je zo’n € 250 (met bagage).

INCLUSIEF

 • 7 nachten o.b.v. gedeelde tweepersoonskamer met stevig Bosnisch ontbijt en avondmaal (het eten is heerlijk in Bosnië!). Lunchen doen we in een restaurantje (niet inclusief) of je kunt een extra broodje smeren bij het ontbijt en meenemen.
 • De accommodatie is gelegen in de natuur en heeft beperkt Wifi (je kan een extra bundeltje of een Bosnische toeristen SIM-kaart kopen als je toch goed internet wil hebben).
 • Transfer van/naar de luchthaven
 • Begeleiding en programma met Marije en Ira
 • Entreegelden en transport ter plaatse.

 EXCLUSIEF

 • Vliegreis Eindhoven-Tuzla-Eindhoven
 • Lunch/snacks/koffietjes/drankjes tussendoor, reis- en  annuleringsverzekering
 •  Uitgaven van persoonlijke aard

Praktische informatie

 • Wij kijken naar de groepssamenstelling en verdeling mannen/vrouwen i.v.m. gedeelde 2-persoonskamers.
 • Er zijn geen 1-persoonskamers beschikbaar.
 • Neem goede wandelschoenen mee of gympies mee met profiel.
 • Goed ter been zijn is noodzakelijk, je bent in heuvelachtig/bergachtig gebied. Je hoeft geen topconditie te hebben, maar je dient wel goed ter been te zijn.
 • Qua souvenirs kun je prachtige kristallen kopen. Neem evt. kleding mee die je achter kunt laten zodat je souvenirs mee terug kunt nemen.
 • Afhankelijk van het weer of onverwachte omstandigheden kunnen we schuiven met het programma en wat dagen omdraaien.

Boekingsvoorwaarden voor deze reis

 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van annuleringsverzekering voor deze retraite. Een reisverzekering is verplicht voor deelname aan deze reis.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. Een paspoort moet bij binnenkomst in Bosnië nog minimaal drie maanden geldig zijn, anders wordt er geen toegang verleend. Controleer dit goed voor vertrek!Het zelf afsluiten van een reisverzekering is verplicht om deel te kunnen nemen aan de reis, zodat je altijd een beroep kunt doen op je reisverzekering.

Leeftijd
Alleen boekingen van personen van 18 jaar of ouder worden in behandeling genomen.

Minimum deelname
Voor deze retraite geldt een minimum en maximum aantal deelnemers van acht personen.

Er zijn op dit moment nog 4 plekken beschikbaar voor deze mooie reis.

Indien je wilt deelnemen aan de reis, stuur dan een email aan marije@rockyourrainbow.com

Na aanmelding ontvang je een factuur. Je deelname is definitief bevestigd na betaling van de factuur.

Ira en ik kijken er enorm naar uit om deze reis te organiseren. Het kan niet anders dan een hele bijzondere ervaring worden.

Met liefdevolle groet,

Marije