Gratis e-book: Begrijp jezelf (nog) beter met HUMAN DESIGN.

De sleutels die de deuren openen naar jouw ware Zelf 

Wie ben ik? Dit gratis e-book geeft inzicht in jouw unieke blauwdruk.

Human Design is de wetenschap van verscheidenheid. Het laat ons tot in het kleinste detail zien hoe en waar we van elkaar verschillen. En bovenal: hoe jij op correcte wijze je eigen autoriteit bent. Hoe je correct de beslissingen maakt die jou door het leven navigeren. Het leven is immers een aaneenschakeling van beslissingen. En wie of wat is daarin ‘de baas’?

Is dat wat we noemen de ‘Not Self mind‘, met al haar angsten, oordelen en overtuigingen? De stem van conditionering die jou in de illusie wil houden van niet goed genoeg zijn, van schuld en schaamte, van tweedehands gedachten en gevoelens, van je waarde bewijzen of van het uit de weg gaan van de confrontatie met jezelf en anderen?

Of is dat de energie van jouw blauwdruk, je True Self, de chauffeur van jouw lichaam (noem het je Hogere Zelf) die exact het grotere plaatje kent van wat jij hier te doen hebt, wat je hier te zien hebt, wat jouw unieke bijdrage is?

Door inzicht in jouw persoonlijke en unieke blauwdruk, wordt het bewustzijn over jezelf verdiept. Zo ga je jezelf (nog) beter begrijpen. Hoe gaat dit navigeren voor JOU? Je kan met je strategie & autoriteit gaan experimenteren. Zo kan je gaan observeren en nog meer inzicht krijgen hoe jouw Not Self met volle overtuiging probeert het stuur (en dus de controle) over te nemen. Door zelf te experimenteren met je strategie en autoriteit, zal je steeds meer vertrouwen op jouw eigen waarheid.

Het E-book, Begrijp jezelf (nog) beter met Human Design, geeft inzicht in de sleutels van jouw blauwdruk, je strategie en autoriteit en nog meer…

Wil jij jezelf (nog) beter begrijpen en heeft Human Design jouw interesse gewekt? Wil jij inzicht in jouw blauwdruk en (nog) beter begrijpen hoe je de beslissingen maakt die écht bij je passen?

Download het e-book en doorzie hoe dit voor jou werkt.

Hi, ik ben Marije

en ik ben gedreven om jou inzicht te geven hoe je dichter bij je Zelf kan komen zodat je niet meer steeds vastloopt in je hoofd of in je leven. Je hoort het vaak, jezelf… Maar wat is dat dan?

Wanneer jij je blauwdruk leert kennen, omarmen en leven kan jouw unieke potentieel zich moeiteloos ontvouwen. Jouw ‘hard wiring’ is waar ik mee werk! Ik geef je de sleutel tot jouw persoonlijke missie en unieke potentieel zodat je meer voldoening, rust, succes en verwondering ervaart in alle facetten van je leven.

Door te ontdekken wat je lange tijd hebt genegeerd en vooral zelf te experimenteren of dit ook voor jou klopt zal je vertrouwen op de wetenschap dat ook jij hier een unieke bijdrage hebt en kan jouw ware missie – jouw Goud – zich ontvouwen!

Als gecertificeerd analist duik ik samen met jou in je persoonlijke design, je blauwdruk. Ik laat je op een logische manier zien waar je kracht ligt, wat vuilkuilen kunnen zijn en waar je potentie ligt voor wijsheid. Ik laat je contact maken met je persoonlijke strategie en autoriteit, zodat je makkelijker door het leven leert navigeren. Ook onthul ik je jouw unieke missie en je rol zodat jij heel praktisch aan de slag kunt en je eigen autoriteit kunt zijn bij het maken van je beslissingen. Uniek, correct en holistisch.

Supertof dat je het Ebook hebt gedownload! Heel veel leesplezier en mooie inzichten gewenst. En wie weet kan ik in de toekomst nog iets voor je betekenen…